2777
2789
عزیزم بهتره کوتاه نیاید لازم نیست هر چی دخترتون گفت سریع عمل کنید بهش مگ میشه آدم هر روز موز و پسته ...

وآقا همینطوره.بنظر من بچه باید بفهمه واقعا بعضی اوقات پول نیست. پسرمنم بعضی اوقات میگه فلان چیز و میخوام منم بهش میگم پول تو کارتم نیست....ولی روزای دیگه براش اون چیزی که قبلا خواسته میگیرم ن اون روز که خودش خواسته.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه بلو بری از کجا بیارم با توت فرنگی هرروز یا پسته یا بادام هندی میگه از اینا برام بزار😓

خانواده ها چرا مراعات نمیکنن 

بعد من راهنمایی و دبیرستان چیزی نمی خریدم  و نمی خوردم نکنه کسی نداشته باشه و دلش بخواد

همچین گفتی توانایی ندارم ناراحت شدم بعد ح دیدم غیرانتفاعی هم هست دیگ بیخی

هرکی بچش میفرسته غیرانتفاعی که حتما پولدار نیست.. چون اکثراین مدارس شهریه رو قسط بندی میکنن زیاد فشار نمیاد..توی اشناهامون خیلیا بچشون غیرانتفاعیه.همشون هم حقوق کارمندی دارن.

پارسا پسرمامان😍
نه بابا دخترای من جفتشون غیر انتفاعی هستن برنامه صبحانه دارن ولی از همین اول گفتن فقط لقمه با یک میو ...

کلا هر کسی باید طبق وضعیت خودش حتی مدرسه بچشو تعیین کنه من دیدم طرف خونش پایین شهره بچشو میفرسته غیر انتفاعیهای بالاشهر خب معلومه بچه میره خوراکی و کیف و کفش و لوازم التحریر گرون و خاص میبینه میخوره تو ذوقش ضمن این که بعضی بچه ها رفتار زشت پز دادن رو از پدر و مادر ندید بدیدشون یاد میگیرن مثلا همین که بلوبری یا آناناس هر روز میاره یعنی تازه به دوران رسیدس و میخواد پز بده و گرنه کسی که چشم و دل سیر باشه از این کارا نمیکنه میدونه ممکنه بچه های دیگه بچشو ببینن 

مادرم هیچ وقت برام خوراکی نذاشت بهم پول میداد میوه و اجیل و شیرینی و خوراکی خونه می‌خوردیم یا اگه می‌بردم به اندازه ی میبردم که تعارف کنم 

به مدیر مدرسه اطلاع بده و گله مندی کن بگو حالا من داشتم و خریدم مادر و پدر دیگه ای که دستشون تنگه رو چرا شرمنده بچه اش میکنن

هرکی بچش میفرسته غیرانتفاعی که حتما پولدار نیست.. چون اکثراین مدارس شهریه رو قسط بندی میکنن زیاد فشا ...

بلاخره کسی ک توانایی خرید خونه و غیرانتفاعی رو داره حتما حتما می‌تونه آجیل هم بخره حتی کم 

عزیزم بهتره کوتاه نیاید لازم نیست هر چی دخترتون گفت سریع عمل کنید بهش مگ میشه آدم هر روز موز و پسته ...

نه منم هرچیزی رو که میگه نمیخرم ولی دلم میسوزه برای خودم و عذاب وجدان میگیرم که چیزای موردعلاقشو نمیتونم بزارم براش 

درحد توانم سعی میکنم براش متنوع باشه تغذیه اش 

ولی خوب سخته واقعا شده بزرگترین دغدغه ام 

دارم یه کاری راه میندازم هم استرس دخترم منو گرفته هم استرس کارم 😁

باورت میشه شب خواب پسته و بادوم هندی دیدم😄

دختر من امروز اینقدر غر غر کرد اذیت کرد که یادم رفت برا پسرم قمقمه آبش بزارم اعصاب خرد شد حالا بچه ام تشنه اش میشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نه مثلا دیروز میگه آجیل پرکن اونم نه هرآجیلی فقط پسته بریز با بادام هندی 😓

چقدر کم اشتها🤣🤣

ما خودمون باغ پسته داریم ولی پسرم اصلا پسته نمیخوره مگه هوسش کنه ... آجیل های دیگه رو که اصلا