2777
2789
اره اتفاقا به من میگه کیف غذا برام بگیر پر خوراکی کن ببرم  واقعا سخته  به چیزای معمولی م ...

این مشکلو من زمانی که پسرم میرفت مهد داشتم.‌مهدش همه بچه ها پولدار وناز نازی بودن. میگفت باید میوه ازچند نوع قاچ کنی بذاری سر سیخ کوچک بذاری توی،ظرف،مثلا موزوسیب وکیوی وتوت فرنکی. برای صبحونه اصلا حاضر نبود  با نون لواش لقمه نون پنیر بذارم. فقط نون تست روش خامه شکلاتی یا مربا  میبرد.وهرروزظرف مغزیجات

پارسا پسرمامان😍
شما که غیرانتفاعی مینویسی این خوراکیا براتون عادیه نه لاکجچری مسخرمون کردی ؟؟؟    

والله آلانیا ب زور کرایه میدن 

بعد غیرانتفاعی خرید خونه و...می‌تونه ولی ی پسته بادوم نمیتونه الله صداکبر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بهتره کوتاه نیاید لازم نیست هر چی دخترتون گفت سریع عمل کنید بهش مگ میشه آدم هر روز موز و پسته و بادم هندی بخوره؟  یه روز در هفته بهش بدید اونم نه زیاد کم بهش بدید در کنارش لقمه هم بزارید   اصلا بهش بگید الان از نظر مالی نمی تونید بریز و بپاش بکنید 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه گرگ ها میشود." گیله لاکو 🌾

اره واقعا نمیتونم از لحاظ مالی  امسال خونه خریدیم تا خر خره زیز قسط  و بدهی هستیم  ...

مبارکه به سلامتی 🤗

ان شالله که زود ازین وضعیت در میاید

با خودش بشین برنامه بچین

بگو مثلا یک روز تو هفته میتونی پسته ببری

یکه روز بادوم

یک روز لقمه

یک روز میوه

حالا بذار خودش تعیین کنه چه روزی چی ببره

اینجوری خیییلی بهتره احتمالا دیگه شکایت نکنه

(    )
آفرین  خوشحال شدم برات حداقل تو دغدغه منو نداری  تعجب میکنم میگه دوست صمیمیم همش سالاد م ...

دختر منم غیر انتفاعی میره ولی ازین اداها ندارن.مگه هرروز هرروز اناناس میشه؟😐به نظرم دخترت دوستشو باید عوض کنه.الان صرفا خوراکیه بزرگتر شه تو بقیه چیزام میخواد مثل اون باشه 

مدرسه غیر انتفاعی؟ 

یامنطقه یک سکونت دارید؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
اها پس غیرانتفاعی میره این چیزا طبیعیه باید یا کنار بیاید یا ببرید مدرسه عادی 

نه بابا دخترای من جفتشون غیر انتفاعی هستن برنامه صبحانه دارن ولی از همین اول گفتن فقط لقمه با یک میوه در هفته هم یک روز اجیل اصلا اوردن چیزای گرون ممنوع

مدرسه باید مدیریت کنه ادم میبره غیر انتفاعی کلی هزینه میکنه به خاطر اینده حالا فکر کن به جای درس خوندن فکر بچه بمونه پیش خوراکیای بقیه

والا دختر تون توقعش بالاست من خودم تو خونه چیزای خوبی میخوردم ولی مدرسه همش چیزای عادی میبردم ...

اصلا اهل ساندویچ یا غذا بردن به مدرسه نیست 

اکثر میوه های شخوشمزه دلش میخواد با مغزیجاتبا دراژه های شکلاتی اونم انواع واقسامش که متنوع باشه 

چون پنیر نمیخوره هیچوقت لقمه هم نگرفتم براش 

صبونه رو مفصل تو خونه بهش میدم 

من واسه دخترم ساندویچ فلافل میذارم با نون باگت کوچیک، خیلی دوست داره  ، پسر شما دوست نداره؟ کلاس چندمه؟ 

امروز واسش سالاد ماکارونی گذاشتم نمیدونم بخورشون یا نه 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

[QUOTE=311688667]دوست صمیمیش  میبره  میدونم وضع مالیشون خیلی خوبه  دیدم  دخترم اصلا درغگو نیست ...[/دختر منم می‌ره روز اول جلسه گذاشتن گفتن لطفاً بجز میوه ولقمه چیز دیگه ندید بچه هاتون 

دلیل نمیشه آدم وضعش خوب باشه هرچیز گرونی  برای بچش بزاره

نه بابا دخترای من جفتشون غیر انتفاعی هستن برنامه صبحانه دارن ولی از همین اول گفتن فقط لقمه با یک میو ...

گاهی معلمشون از کلاس عکس یا ویدیو میزاره که بچه ها درحال خوردن تغذیه 

ماشالله مامانا براشون سینی مزه درست کردن😁

گاهی زوم میکنم روش میبینم همچی گذاشتن 

منم باشم دلم میدازه