2777
2789
کلی چیزای لاکچری میگه که واقعا سخته خریدنش  حالا فوقش بتونی چندروز بخری بزاری  تو این او ...

چیزای لاکچری چیه دقیقا؟

دیگه وقتی بچه داری حتما یه حقوقی داری که بتونی خوراکیاشو تهیه کنی دیگه.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ببخشید منم همیشه مرغ همسایه برام غاز بود

الانم هست

چیزای خوشمزه بذارین دیگه

مثلا نون سامدویچی وشکلات صبحانه

یه خوراکی ک خودش دوس داره بزارین بخره ببره

فقط لطفا غذای بودار نبره گناه دارن بقزه بچه ها

آخه بلو بری از کجا بیارم با توت فرنگی هرروز یا پسته یا بادام هندی میگه از اینا برام بزار😓

بلوبری مزه خاصی نداره،یه بسته بخر چند روز براش بذار از چشمش میفته

بادوم هندی رو هم کم بگیر هرروز چندتا براش بذار

بچه ها همینن،پارسال من ۱۵ تومن پول غذا دادم براش که تو مدرسه بخوره،هربار غر میزد که دوستام که از خونه میارن غذاشون بهتره. حالا چرا؟چون اونا کلی کیف غذا و ظرف و...اضافه میاوردن اما این نمیبرد

بچهای این زمونه کلا ناز نازی شدن منم واسه پسرم هرچی میزارم نمیخوره میگه دوستم چیپس پفک خورد شما واسه ...

اره پفیلای خونگی دیروز گفته واسم درست کن فردا ببرم 

صبح درست کردم میگه نزار نمیخورم

برام شکلات تخته ای بزار 

اونم نداشتم گفتم برو فردا میگیرم

نه مثلا دیروز میگه آجیل پرکن اونم نه هرآجیلی فقط پسته بریز با بادام هندی 😓

آها از نظر مالی نمیتونی تامین کنی این چیزها رو هرروز ؟

ببین یکم بگیر از هرکدوم

بعد مثلا لقمه بذار براش با چندتا دونه پسته

فردا لقمه بذار با ۴ تا دونه بادوم

حتما ک نباید ی ظرف پر از آجیل بذاری براش

(    )
نه مثلا دیروز میگه آجیل پرکن اونم نه هرآجیلی فقط پسته بریز با بادام هندی 😓

بچه ها که باید کلا مغزیجات بخورن ولی خب بخرید براش چیه مگه.

یه روز پسته بزارید یه روز بادوم.

بعدم ناشکری نکن به خدا باید از خدات باشه ما خودمونو میکشیم داداشم یه دونه پسته بخوره یه چیز مقوی بخوره.

همش چیزای مضر میخوره لاغرم هست‌.

اون که خودش داره میگه میخوام...

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

دختر من یه اخلاق خیای خوبی که داره اینه اصلااااا چیز غیر معمول نمیبره مدرسه.میوه فقط سیب.لقمه فقط نون پنیر.یام که کیک و شیر .غیر اینارو امکان نداره ببره میگه بچه ها دلشون خواست یهو شاید گناه دارن.یعنی عقل بچه من از خیلی پدر مادرا بیشتره.مدرسه مگه جای خوردنیای گرونه😐

بلوبری مزه خاصی نداره،یه بسته بخر چند روز براش بذار از چشمش میفته بادوم هندی رو هم کم بگیر هرروز چن ...

اره اتفاقا به من میگه کیف غذا برام بگیر پر خوراکی کن ببرم 

واقعا سخته 

به چیزای معمولی مثل میوه و کیک و شیر راضی نیست 

دختر من یه اخلاق خیای خوبی که داره اینه اصلااااا چیز غیر معمول نمیبره مدرسه.میوه فقط سیب.لقمه فقط نو ...

آفرین 

خوشحال شدم برات حداقل تو دغدغه منو نداری 

تعجب میکنم میگه دوست صمیمیم همش سالاد میوه میاره 

میگم چی توشه 

میگه آناناس بلو بری نارنگی و موز رو قاطی میکنه میاره 

فک کن چق سخته من هرروز برای دونفر اینجوری پر کنم بفرستم 

این مدارس غیر انتفاعی هم دیگه شورشو درآوردن 

اره اتفاقا به من میگه کیف غذا برام بگیر پر خوراکی کن ببرم  واقعا سخته  به چیزای معمولی م ...

ما مدرسه اصلا بوفه نداره،خودشون هم بهشون میان وعده و غذا میدن،اما خب چندتا ظرف برای میان وعده که خودش میبره براش گرفتم روزی مثلا ده تا پسته،میوه،دوتا بیسکویت،پاپ کورن و بعضی وقتاآبمیوه میذارم.

اما شکلات و چیزای این قبیل رو مدرسه خودش نمیذاره

والا دختر تون توقعش بالاست من خودم تو خونه چیزای خوبی میخوردم ولی مدرسه همش چیزای عادی میبردم مثلا براش لقمه کوکو و کتلت و سالاد الویه و ژامبون بگیرید یا ماکارونی با سیب زمینی سرخ کرده بهش بدید ببره روش می تونید پنیر پیتزا هم بریزید 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه گرگ ها میشود." گیله لاکو 🌾