قیافم خوبه همه ازم تعریف میکنن .تحصیلاتم خوبه .اخلاقمم میگن خوبه اما قرار اول نمیدونم چیکار میکنم یا نمیکنم که ادمهایی که چندسالم دنبالم بودن بعدش عوض میشن.انگار طلسم شدم دیگ میترسم از آشنایی چون به نتیجه نمیرسه
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخش معذرت میخوام یه سوال دارم بپرسم اینجا...این اعلام نتایج پیام نور په کی میاد تکلیفمون روشن شه..پیامک میاد یا خودمون همینطوری اقدام کنیم بریم دانشگاه
من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
خب شاید رفتاری داری که باعث این میشه رفتاری که ناخودآگاهه یا اصلا متوجهش نیست
خب تعریف کن تو قرار ادل چجوریای شاید تونستم یه حدسهایی بزنم
البته خود این مبحث رفتار هم یه حدسه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب حاضری خودتو تغییر بدی که یکی دوست داشته باشه؟ بعد اصلا دوست داشته باشه هم که اون خود خود تو نیستی که دوسش داره
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اخه عزیزم تولاید بگی چطوری رفتارمیکنی شایدیه جای کارمشکل داره
پس قبلا چطوری دوس شدم؟ از آخرینباری که ۱سال دوس بودمو کات کردم اینطوری شده. طرف مشتااااق اصراااار که ببینمت بعدش چی میشه .یعنی اگ طرف قبلیم غیرتی بود شک میکردم این گوششون میکشه
من حدسم اینه یه اتفاق مشترکی تو تمام این قرارهای اول افتاده که باعث این شده
این اتفاق میتونه یه سری حرف یا رفتار یا نمیدونم هرچی باشه
خودت چی فکر میکنی؟
چی تو همه این قرارها مشترک بوده؟
پس قبلا چطوری دوس شدم؟ از آخرینباری که ۱سال دوس بودمو کات کردم اینطوری شده. طرف مشتااااق اصراااار ک ...
خب مجازی آشنا میشدین یا حضوری تو همه یا اکثر موارد؟
یه مثال میزنم وقتی فروشنده جنسی میفروشه اگه اون حس نیاز به پول رو انتقال بده مشتری احتمال زیاد از خریدن منصرف بشه حتی اگه فروشنده به زبون نیاره و کافیه این احساس رو انتقال بده
شاید توی روابطت یه چیزی توی ناخودآگاهت هست که اونو انتقتل میدی و بقول خودت باعث بهم خوردن همه چی میشه
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم