2821
2789
عنوان

عقد کردن سوری

102 بازدید | 6 پست

چهار ماه پیش عقد کردم چون وضع مالیمون اوکی نبود مجبور شدم فیلمبرداری ک هزینه کم میگیره انتخاب کن برای دوروز 3700 م باهم حرف زدیم و همه توضیحاتو دادم کچیو چجوری ادیت کنی و طرف قبول کرد و بعد عقد گفت هزینه ادیت جداست و.خلاصه زد زیرش،،ما قبول کردیم هرروز ی بهونه میورد تا چند روز قبل ک با پرویی تمام زنگ زد گفت فیلم عقدتون پاک شده اکه شکایت کنید عگساتونم پاک میکنم اکه می‌خواید هزینه آرایشگاه و محضرو میدم یه عقد سوری انجام بدین نظر شما چیه چیکارکنم اکه شکایت کنم دستم ب جایی بنده ؟!

خیلی شکر خورد 😐

به محض اینکه تهدید کرد و گفت عکساتونم پاک میکنم بگید پس ماهم خسارت فیلم ازت میگیریم و هم عکس 

مطمین باش شکایت کردن بیشتر به ضررشه

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم اگه اوضاعتپن اوکی نبود یه شب جشن می‌گرفتین بهتر بود

اون حق نداشت فیلم رو گم کنه

ولی شما وقتی برای دو شب عکاسی و فیلمبرداری ۳۷۰۰ دادین باید مبدونستین کیفیت و خدمات چندانی دریافت نمیکنید این هزینه ی ۱۰ سال پیشه

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

خیلی شکر خورد 😐

به محض اینکه تهدید کرد و گفت عکساتونم پاک میکنم بگید پس ماهم خسارت فیلم ازت میگیریم و هم عکس 

مطمین باش شکایت کردن بیشتر به ضررشه

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز