2777
2789
عنوان

عقد سوری 😐

365 بازدید | 18 پست

من چهار ماه پیش عقد کردم چون وضع مالیمون اوکی نبود مجبور شدم فیلمبرداری ک هزینه کم میگیره انتخاب کن  برای دوروز 3700 م باهم حرف زدیم و همه توضیحاتو دادم کچیو چجوری ادیت کنی و طرف قبول کرد و بعد عقد گفت هزینه ادیت جداست و.خلاصه زد زیرش،،ما قبول کردیم هرروز ی بهونه میورد تا چند روز قبل ک با پرویی تمام زنگ زد گفت فیلم عقدتون پاک شده اکه شکایت کنید عگساتونم پاک میکنم اکه می‌خواید هزینه آرایشگاه و محضرو میدم یه عقد سوری انجام بدین نظر شما چیه چیکارکنم اکه شکایت کنم دستم ب جایی بنده ؟؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اولا ۴ماه شمارو گذاشته سرکار دوما تهدید کرده که عکساتو پاک می کنم بعدم الان تو دوباره آرایشگاه بری آنوقت عکسات با فیلمت همخونی نداره که🫤

من باشم پدرشو درمیارم که واسه خودش هر غلطی خواست نکنه

اولا ۴ماه شمارو گذاشته سرکار دوما تهدید کرده که عکساتو پاک می کنم بعدم الان تو دوباره آرایشگاه بری آ ...

راستش من روز عقد خیلی اذیت شدم خیلی گریه کردم و..

خیلی از طرف عصبانیم ولی اکه دوباره عکس و فیلم بگیریم شاید اون خاطره‌ای بد برای همیشه تو ذهنم نمونه