2789
عنوان

شک کردم یعنی چی

144 بازدید | 19 پست

شوهرم آگهی پراید گذاشته 

یعنی برای خودشه یا رفیقاش 

آخه ما ماشین نداریم تازه تیبارو فروختیم ماشین ثبت‌نام کردیم 

دیدم ی آگهی پراید گذاشته تو دیوار شماره پیام هم شماره خودش بود مریض شده اعصاب نداره برم بپرسم به شک افتادم یعنی کسی از خواسته بزاره یا برای خودشه 

آخه با موتور می‌ره میاد فعلا 

همش میگم اگر برای خودش باشه چرا باید با موتور بره بیاد آخه راه ما از محل کارش خیلی دور میم ساعت راهه 

چون بعضی وقتا میگه نزدیک بود ماشین بهم بزنه یا خیلی باد میاد رفتن اومدن خیلی سخته برام 

دیوارشم‌ میگردی؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این چندمین تاپیکه عزیزم؟؟؟؟. 

برید ازخودشون بپرسید بهتر ب نتیجه میرسین

شاید کسی ازش خواسته

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
دیوارشم‌ میگردی؟

نه آخه مریض بود رفتم دیدم دوباره برگشت گوشی رو برداشت 

بعد گفتم مگه تو مریض نیستی بده به من برو بخواب بعد دیدم پیامک یکی داده بود ماشین سالمه

این چندمین تاپیکه عزیزم؟؟؟؟.  برید ازخودشون بپرسید بهتر ب نتیجه میرسین شاید کسی ازش خواسته

آخه بعضیا میگن پیام بده ناشناس یا شاید برای خودشه من بیشتر شک میکنم آخه پیام هم بدم شوهرم از جانب اون حرف میزنه مشخصه دیگه 

آخه بعضیا میگن پیام بده ناشناس یا شاید برای خودشه من بیشتر شک میکنم آخه پیام هم بدم شوهرم از جانب او ...

چیزمشکوکی این مدت دیدی ازش؟چرا ازخودش رک وراست نمیپرسی؟

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
چیزمشکوکی این مدت دیدی ازش؟چرا ازخودش رک وراست نمیپرسی؟

مریض شده فعلا  شب اومده خونه قبلش  بعد زنگ زد گفت دیر میام درمانگاهم بعد گفت با اسنپ میام اومد خونه گفت با همسایه مغازه اومدم 

پریشب بچه مریض بودش رفت ماشین باباشو گرفت رفتیم دکتر 

مریض شده فعلا  شب اومده خونه قبلش  بعد زنگ زد گفت دیر میام درمانگاهم بعد گفت با اسنپ میام ...

شاید ازدوستاش بلدنبودن کار با دیوارو بهش گفتن براشون بذاره،،اما چرا شماره خودشو زده برا مشتریا؟؟؟اینجاش منم شک کردم

ولی برای قضاوت زوده،خودش شاید جواب قانع کننده ای داره

شاید ازدوستاش بلدنبودن کار با دیوارو بهش گفتن براشون بذاره،،اما چرا شماره خودشو زده برا مشتریا؟؟؟این ...

نمیدونم آخه ما اون موقع ک ماشین خودشو فروخت یکبار آگهی گذاشت دیوار  با ی قیمت گفتم یکی دیگه بزار با شماره دیگه گفت نمیشه خط به اسم خودم نیست اون یکی 

گفتم خب اونو حذف نکن یکی دیگه با همین شماره بزار گفت نمیشه نمیدونم چرا یعنی گیر میده دیوار ؟

نمیدونم آخه ما اون موقع ک ماشین خودشو فروخت یکبار آگهی گذاشت دیوار  با ی قیمت گفتم یکی دیگه بزا ...

وای اره راست میگه، دیوار باید شماره خودتو بزنی موقع اگهی چون کد. میده،، بنده خدا همون برا دوستاشه لابد زده

وای اره راست میگه، دیوار باید شماره خودتو بزنی موقع اگهی چون کد. میده،، بنده خدا همون برا دوستاشه لا ...

ولی داشتم فکر میکردم اگر ناشناس هم پیام بدم بگم به نام کیه ماشین خب از جانب اون رفیق  حرف میزنه میگه به اسم خودمه 

هم اینکه آخه آدرس مغازه خودشو  شوهرم داده برای بازدید ماشین ولی عکسو ک نگاه کردم دیدم تو ی پارکینگ. شبیه مکانیکی بود ولی شبیه مغازه شوهرم نبود 

ولی داشتم فکر میکردم اگر ناشناس هم پیام بدم بگم به نام کیه ماشین خب از جانب اون رفیق  حرف میزنه ...

الکی فکرتو مشغول کردی لابد خواسته برای دوستش یه کاری کرده باشه