2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم عزیزم خودشونم نمیدونن 

😐😐😐یعنی زلزله نبود؟

شما هم خرم‌آبادی؟

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

فکر درست شدن کارای مهاجرت دعا کنید برامون بچه ها برادرشوهرم برلین هست ولی واسه همسرم اشتوتگارت کار ...

وایی مبارک باشه داری نجات پیدا میکنی بنظرم ۳ ساعت زیاد نیست مخصوصا که وسایل نقلیه ایمن و راحت دارن اینجا پیشرفت میکنی از این وضعیت خارج میشید

I said yes💞 تو مرا جان جهانی چه کنم جان جهان را

متاسفانه منم کلا آدم شبم... شب ها و سکوت و آرامش شب خیلی دوست دارم ،، مدت ها تا صبح کتاب می‌خوندم .. ...

قبلا شبو دوس داشتم ولی الان نه و خب بدنم عادت کرده نمیتونم زود بخوابم اگرنه دوس دارم هوا که تاریک میشه بخوابم تا دیگه فکر و خیال نکنم حداقل

. در کل سکوت و آرامش شب خیلی قشنگه

✌️خدایا شکرررررررت 😍

فکرو خیال تکراری  که تا کی این اوضاع ادامه داره که فردا نهار چی درست کنم وقتی جز سیب زمینی هیچ ...

باز تو کلاهبردار شروع کردی. چرا شرم نکنی 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
دو ساعت پیش زلزله اومد  میترسم دوباره بیاد بچم کوچیکه واسه اون میترسم😣

وسایل‌ ضرری اولیه رو آماده جلو در بزارید خودتونم‌ آرون باشید استرس نگیرید برای بچه ها خوب نیست

فکرو خیال تکراری  که تا کی این اوضاع ادامه داره که فردا نهار چی درست کنم وقتی جز سیب زمینی هیچ ...

ایواز لعنتی چرا دست برنمیداری از کلاهبرداری ، تو کی میخوای آدم بشی 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
😆😆خب وقتی نمیخابن نمیشه ک باهاشون دعوا کنم  اصلا خابیدن زوری ک نمیشه بعدش بچه هستنا ب ...

دوره من چراغو خاموش میکردن از کوری میخوابیدم

منم نمیرم ولی کتاباشو دارم😂😂

من کتاباشم ندارم همون موقع بزور میخوندم چرا الان باید برم کتاب عربی بخونم 🙄

ولی کتاب سینوهه رو خوندم بسیار روان و زیباست پیشنهاد میکنم

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛