2777
2789

سلام خیلی خیلی معذرت میخوام فردا مامانم میره عمل کنه میشه واسه سلامتیش و اینکه سالم از اتاق عمل بیاد یه صلوات بفرستید ممنون میشم ایشاا... همه مریضا شفا پیدا کنن اگه صلوات فرستادی لایکم کن تا منم واست صلوات بفرستم ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره والا 🤣هوومه اون همیشه باهمن ..اون همیشه خانمش خونه اقاشه ولی من زیاد نمیرم خونه بابا همش منتظرش ...

بشین فیلم نگاه کن مثل اون خوش بگذرون

I said yes💞 تو مرا جان جهانی چه کنم جان جهان را

پسرم بیداره منم مجبورم بیدار بمونم 

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
دارم اتفاقعا براش حرف هم میزنم ولی خوابم نمیبره  منی که الان اینجام از ساعت۱۰ تو تختمم ولی ... ...

پس از تخت بیا بیرون برو کتاب عربی دبیرستانو‌ بردار قواعدو‌ بخون تا خوابت بگیره یا یه کتاب سخت دیگه

خوابم نمیبره چون ذهنم اکثرا درگیر نتایج کنکوره که کی میاد لامصب و درگیر اشتباهایی که موقع انتخاب رشت ...

منم منتظر نتیجه کنکورم ولی فکر خیال الان هیچ فایده نداره الان که کاری از دستت برنمیاد پس ولش کن

میتونی عزیزم بیخیال باش

مرسی از امیدواریتون خانوم 

اره واقعا باید بتونم بسه بنظرم دیگه من تلاشمو کردم 

خسته خستم از خودم .  از این دلی که حرف حالیش نمیشه،😠 میگن عشق واقعی ، عشق به خداس ولی همین خدا عشق اونو کاشت تو دل من، یعنی خداهم با بنده هاش شوخی میکنه، کاش بشه فراموشی بگیرم 🤯