2777
2789
عنوان

استرس شدید دارم برای کنکور

239 بازدید | 19 پست

من کنکوری ۱۴۰۵ ام تیزهوشانم همکلاسیا همه ببخشید عین خرررررررر میخونن نهم دهمو خوندن الانم یازدهم دارن میخونن و دو تا دو تا کلاس میرن و مشاور دارن 

من از تیر تازه شروع کردم مشاور اینا هم ندارم 

امیدمو از دست دادم با اینکه هفتم تا نهم ۲۰ بود معدلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی مدرسمو عوض کردم کلاس یازدهم همه بچه ها میگفتن ما اینا رو بلدیم برین دوازدهم درس بدید آخر هم هیچی نشدن همش ایترسه و جو می‌خوان بدن اصلا نگران نباش عقب نیستی زمان داری به اندازه کافی خودت رو اصلا مقایسه نکن خیلی آسون دروغ میگن تو خودت رو با خودت مقایسه کن تو کنکور موفق باشی

خیلیا وسط راه ول میکنن و خسته میشن  کنکور به من یاد داد خیلی مهم نیست کی شروع کردی،مهم حفظ کرد ...

اینطور که من میبینم اینا تا خود شب قبل کنکور بکوب میخونن

تازه ما ده تا تیزهوشان داریم تو شهر 

فقط هم شهر ما نیست 

وضع خرابه 

از الان

عامو ۳ سال دیگه کنکور داری

بذار شروع کنی

اهمیتی به دیگران نده

زیاد دیدم طرف از هشتم تست کنکور میزنه و اخرش هم تو کنکورش ....

به عنوان یک دانش اموز سالم فقط سر کلاس خوب گوش بده و درس رو کامل یاد بگیر بعد بیا خونه ازش تست بزن و رفع اشکال کن اگه یه وقت جایی رو به هیچ طریقی نتونستی یاد بگیری باید بری کلاس

اگه توان مالی هم داری بد نیست مشاور بگیری

فقط معمولی بخون

اگه زیاده روی کنی دوازدهم توان درس خوندن نداری

وقتی مدرسمو عوض کردم کلاس یازدهم همه بچه ها میگفتن ما اینا رو بلدیم برین دوازدهم درس بدید آخر هم هیچ ...

واییی اگه اونا هیچی نشدن من چه ... قراره بشم پس 

امیدوارم اینطوری باشه 

بله

موفق باشی ،ب عنوان کسی ک تجربه داره بهت میگم آدم از فردای خودش هم خبر نداره ...حالا واسه کنکور ۱۴۰۵نگرانی آخه 

هم درکت میکنم یاد اون روزای خودم میفتم ،هم دوست دارم بهت بگم ول کن زندگی آنقدر سختی داره بعدا ک کنکور اصلا مهم نیست توش 

اینطور که من میبینم اینا تا خود شب قبل کنکور بکوب میخونن تازه ما ده تا تیزهوشان داریم تو شهر  ...

فکر میکنی😅خودت رو مقایسه نکن

شروع کن و با خودت رقابت کن مطمئنم میشه

توی کلاس ما که اونایی که معمولی تر بودن و آهسته پیوسته درس میخوندن نتیجه ی خیلی بهتری گرفتن

نگران چیزی نباش ممکنه اونا نزدیک کنکور زده بشن 

پس تو اروم و پیوسته برو جلو 

و از همه مهم تر اصلا اصلا نوسانی نخون 

هر کاریو بخوای شروع کنی همش استرس و افکار اینجوری میان سراغت ک جلوتو بگیرن توجه نکن بهشون پرو بال نده بذار محو شن موفق باشی عزیزم

الان تنها هدفم تو زندگی اینه ک بصورت واقعی شاد باشم 🦦