2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

112 بازدید | 8 پست

تشخیص درست و غلط برام خیلی سخت شده. اطرافم پر از ادماییه که دلشون یرنگ نیست...همه متظاهر شدن.در کنار دین نماز هر کاری که میخوان میکنن...هر حرفی که میخوان میزنن دل هرکی که میخوانو میشکونن . تحملشون برام خیلی سخته هر روز دارم خرد شدن خودمو تماشا میکنم .از همسرم و خانوادش ولی تا کی نباید به روی خودم بیارم .تا کی باید کوتاه بیام.خودم از درون داغونم چطور میخوام برای بهبودی یکی دیگه از خودم مایه بزارم.از مادرشوهرم متنفرم . متنفرم چون شوهرمم بازیچه دست خودش کرده ...یه روز باهام سرده هر وقتم خودش بخواد باهام گرمه.چرا جای ادما عوض شده .چرا من نازکش بقیه شدم‌.خدا واقعا هستی.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ای خاهر از ما هم همینه

من سعی میکنم دوری کنم خیلی خیلی کم میرم ی رب میشینم بلخد میشم

بخدا وقتی میخام برم تمام استرس وجودمو میگیره

وقتی شمارشونو روگوشیم میبینم یک دفه ضربان قلبم میره رو هزار 

خسته شدم 

ای خاهر از ما هم همینه من سعی میکنم دوری کنم خیلی خیلی کم میرم ی رب میشینم بلخد میشم بخدا وقتی میخ ...

الان دوهفتس خونمه تا یه ماه دیگه معلوم نیست که بخواد بره یا نه.تو خونه خودم شبیه مهمونم.اون بهم تعارف میکنه چی بخورم چی نخورم.تا میبینه شوهرم باهام سرده از خوشحالی بال درمیاره و شروع میکنه به قربون صدقه رفتنش . واقعا یه غلطی کردم موندم چجوریم جمعش کنم‌.. دلم میخواد بچه دار بشم...یا که برم سرکار ...ولی به خاطر مهموناش نمیزاره .دیگه خسته شدم .