2777
2789

اره عزیزم

دو سال خیلی سخت درگیر بودم

خدا رو شکر خیلی خیلی بهترم میتونم بگم خوب شدم

پیش دکتر مرضیه توکلی متخصص اعصاب و روان میرفتم 

رویا بودن و نبودنت مهم نیست.... آنچنان دوستت دارم که به حضورت نیازی نیست... همانند خدا که هست اما نیست💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم دو سال خیلی سخت درگیر بودم خدا رو شکر خیلی خیلی بهترم میتونم بگم خوب شدم پیش دکتر مرضیه ...

عزیزم کسی بهت معرفیش کرد؟دکتر خوبیه؟چه قرصایی مصرف میکردی

ببخشید سوالام زیاد شد چون واقعا سردرگمم

من الان خودم پنج ساله قرص مصرف میکنم ولی بخاطر استرس زیادی که اخیرا بهم وارد شد دوباره علائمم داره برمیگرده

عزیزم کسی بهت معرفیش کرد؟دکتر خوبیه؟چه قرصایی مصرف میکردی ببخشید سوالام زیاد شد چون واقعا سردرگمم ...

بله رئیس ی بیمارستان بهم معرفی کرد

همراه درمان دو سال مشاوره هم میرفتم

دارو هم چند مدل میخوردم 

منم الان ی سری مشکل دارن بخاطر اضطراب گاهی حالتش رو دارم ولی میتونم کنترلش کنم

حالم چند سال پیش خیلی بد بود شاید حداقل هفته ای ی بار اورژانس میامد خونمون...

حمله های شدید داشتم

رویا بودن و نبودنت مهم نیست.... آنچنان دوستت دارم که به حضورت نیازی نیست... همانند خدا که هست اما نیست💔
چطوری؟

اوا باید ریششو پیدا کنی که من میدونستم خودم یه جلسه هم مشاوره رفتم باید بدونی مشکلت چیه که پانیک به وجود میاد من دائم خود ازاری میکردم به گذشته فکر میکردم دردو بروز نمیدادم با یه جلسه مشاوره و بدون قرص خوب شدم افکار منفی رو کنار گذاشتم خودم 

بله رئیس ی بیمارستان بهم معرفی کرد همراه درمان دو سال مشاوره هم میرفتم دارو هم چند مدل میخوردم&nbs ...

الان هنوز قرص مصرف میکنی؟مشاوره چطور بود؟

من الان چند تا دکتر رفتم نمیدونم به کی اعتماد کنم هر کدوم یه حرف میزنن

یکی میگه قرصای خودتو زیاد کن 

یکی میگه قرص جایگزین کن

اصلنم دلسوز نیستن هرچی حرف میزنی میگن اره پنیکه و قرص مینویسن

راستی ار تی ام اس هم انجام میدم

تو تجربشو داشتی؟

الان هنوز قرص مصرف میکنی؟مشاوره چطور بود؟ من الان چند تا دکتر رفتم نمیدونم به کی اعتماد کنم هر کدوم ...

اینی که گفتی نمیدونم چیه

ولی من‌ چون حمله هام شدید بود هم نوار مغزی گرفتم هم از نظر قلبی بررسی شدم

مشاوره ها هم همون چیزی که‌دوستمون گفت ریشه یابی بیماری و بعد سعی در حذف اون اضطراب ها و شناخت کامل بیماری و راه کنترلش ...برای من که خیلی مفید بود 

الان هنوز قرص مصرف میکنی؟مشاوره چطور بود؟ من الان چند تا دکتر رفتم نمیدونم به کی اعتماد کنم هر کدوم ...

دیگه قرص برای پنیک مصرف نمیکنم

اگر احساس حمله داشته باشم بتونم کنترل کنم که خب خیلی خوبه ولی اگر شرایط خیلی خاص باشه و نتونم الپرازلام میخورم همون لحظه

اگه تهران هستی برو کلینیک مربوط به مرجان محمدیان یعنی تخصصی رو این مورد هست ، الان خودش آمریکاست ولی تحت نظر پزشکان  و تیم خودش هستی، من پیشش ویزیت انلاین شدم ولی خب بعد دیگه نشد متاسفانه ادامه بدم 

بزن اینستا پیجش میاد برات شماره تماس داره