2777
2789
عنوان

بیاید بگید چه کنم

52 بازدید | 7 پست

من خوابگاه خصوصی زندگی میکنم

قبلا یه خوابگاهی بودم دو تا خواهر هم اتاقیم‌بودن از روستا اومده بودن ظاهرشون خیلی ساده و بدبخت بود

یه شب تو اتاق دور هم جمع بودیم من به شوخی و بی منظور یه چیزی در مورد سرپرست گفتم

بعد یکی از این خواهرا رفته بود به سرپرست گفته بود

سرپرستم‌از این عقده ایا!! 

دیگه سرپرست با من دعوا کرد منم مجبور شدم از خوابگاه برم

حالا بعد از یک سال اون دو تا خواهره تو خوابگاه جدید هستن

خیلی ازشون بدم‌ میاد

میرن کارگری

دوس دارم مستقیم بهشون فحش بدم هنوز تو دلمه

دخترای احمق

به نظرتون یه بار باهاشون به یه بهونه ای دعوا کنم که دلم آروم بشه؟

یا بذارم توی موقعیت اگه پیش اومد زهرمو بریزم؟

یا ععلا خونسرد رفتار کنم و بی خیال؛ و خودم یه موقعیتی پیش بیارم؟

پارسال که سرپرست ازم خواست از خوابگاه برم خیلی اذیت شدم، واقعا اذیت شدم

دربه در دنبال خوابگاه بودم

تا دوماه وسایلم خونه یه آشنا بود

میبینمشون یادم میاد دوس دارم به اندازه یه خری بگیرم بزنمشون

خصوصا یکیش که یه قیافه خاصی داره ؛ شبیه 

... خلاس؛ یه دماغ بلند با یه فک کوچیک داره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم 🌺

اگر من جای شما بودم اگر شرایط مناسب بود ( با خود دو خواهر صحبت میکردم که بعد از اینکه صحبت های شمارو به سرپرست گفتن باعث بوجود آمدن چه اتفاقاتی شدن و دلخوری رو را اونها مطرح میکردم تا با شخص دیگه این کار رو نکنن)البته همیشه مطرح کردن دلخوری بوعث پشیمانی و تلنگر به فرد نمیشه بلکه جریان رو بد تر میکنه .اما خب حداقل باعث میشه دیگه خودخورینکنید و خدایی نکرده دچار بد گویی پشت سر این دو خواهر نشید و اینکه دلخوری شما باعث بوجود آمدن مشکلات ناشی از نفرت نشه . اما خب اگر شرایط رو سنجیدید و دیدید با گفتن دلخوری داخل دلتون به اونها اتفاقی نمیوفته سعی کنید اونهارو ببهشید این طوری خودتون هم آرامش پیدا میکنید .اما عزیزم این اصلا درست نیست در برابر بدی دیگران در برابر خودمون ما هم بدی کنیم اونوقت ما چه فرقی با اونها داریم ؟فرق شما  با اونها قطعا اینه که با بزرگواری بببخشیدشون 

😊
سلام عزیزم 🌺 اگر من جای شما بودم اگر شرایط مناسب بود ( با خود دو خواهر صحبت میکردم که بعد از اینکه ...

تواناییش رو ندادم

حتی شده یه بال سوسک یا پای سوسک بندازم تو غذاشون

حتما ضربه مو میزنم