2777
2789
عنوان

سلام خانمها . بچم مریض شده .

115 بازدید | 12 پست

علائم رو میگم ببینید از ویروس جدیده یا میکروب رفته داخل بدنش؟

دیشب دوبار بالا اورده بردم دکتر گفت چون تب نداره و دیگه بالا نیاورده مسئله ایی نیست .رفتیم خونه بعد نزدیک طلوع  آفتاب باربارا آورد و تب .دل درد شدید هم داره .حالا کی میدونه این علائم که گفتم ماله ویروس جدیده هست یا باید بریم سرمشبیمارستان خدای نکرده عفونت روده یا مریضی دیگه داره 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویروسه ببرش دکتر حتما

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

عیزم پسر منم تقریبا دو هفته پیش این علائم رو داشت جوری که دکتر براش سرم وصل کرد، و گفت ویروس جدید اما بعد دو هفته الان چهار روز آبله مرغان گرفته متوجه شدیم علایم دو هفته پیششم برای این بوده.

انشالله که چیزی نیست فقط حواستون به تب و فشارش باش

عزیزم این ویروس جدید فکر کنم آبریزش و عطسه ام داره 

نه اصلا فقط دکترش گلوش رو معاینه کرد گفت قرمزه گلوش و بهش سفلکسیم داد. 

چون یه روز قبل این که مریض بشه پیراشکی خریدم میگم نکنه از اون شده . مثلا میکروبی رفته باشه تو معده اش که این خطرناکه .الان به همه میگن ویروس جدید ه اما من ترسم اینکه تشخیص اشتباه باشه 

پسر من چهار روز تب داره و یکم اسهال و کاملا بی اشتها ویروس جدیده؟ چند روز ناقل ایم؟

پسر من اول فقط تهوع داشت آمپول زدیم اسهال شد .

نمیدونم والا ولی میگن ویروس جدیده .پسرم فقط میگه دلم درد میاد 

ویروس گرفته ببرش دکر حتما تا برای بالا آوردن امپول تهوع بزنن فقط مواظب باش اب بدنش کم نشه. اگر حال ...

دوبار دیروز بالا آورد خوب شد بردم دکتر حتی تبم نداشت . نمیدونم از اونجا گرفت چی شد که الان هم تب داره هم اسهال 

تبش که میاد پایین خوب میشه ولی چیزی نمیخوره 

دوبار دیروز بالا آورد خوب شد بردم دکتر حتی تبم نداشت . نمیدونم از اونجا گرفت چی شد که الان هم تب دار ...

ببین علایمش کم کم بروز میکنه .باید دورش بگذره انشالله ویروس کامل دفع بشه که داخل روده و معده عفونت نکنه

سرم هم بزنن براش بد نیست. فقط بی حال شد و اب بدنش کم شد و تنگی نفس داشت سریع ببر بیمارستان

ببین علایمش کم کم بروز میکنه .باید دورش بگذره انشالله ویروس کامل دفع بشه که داخل روده و معده عفونت ن ...

امیدوارم زود خوب شه .بچم آب شد از اولم ضعیف بود اما دیگه الان خیلی بدتر شده . 

خدا نکنه اسم بیمارستان لرزه میندازه به جونم