2777
2789
عنوان

کتاب تخصصی رشته کامپیوتر

760 بازدید | 8 پست

سلام دوستان کسی هست کتابای پایه دهم کاردانش رشته کامپیوتر رو داشته باشه نمیتونم پیدا کنم تا اخر هفته فرصت دارم برای خواهرم میخوام 

اسم کتاباشم ایناس:

طراحی عمور گرافی بارایانه، مفاهیم پایه فناوری اطلاعات،سیستم عامل مقدماتی،اکسل،اکسز،پاورپوینت،ورد

اللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جسارتا چرا؟ مگه برای مدرسه نخریدن؟  اگر مشکل هزینش نیست از سایت خود آموزش و پرورش بخر

مشکل هزینش نیست نمیدونم چه مدلیه گفتن خودتون باید تخصصیاشو بگیرین وگرنه عمومی رو ثبت نام کردم ولی تخصصیاشونو گفتن ازتهران بگیرین یا باید جزو بنویسید اگه نمیخرید نمیشه جزو نوشت که گفتم شاید کسی اینجا داشته باشه

مشکل هزینش نیست نمیدونم چه مدلیه گفتن خودتون باید تخصصیاشو بگیرین وگرنه عمومی رو ثبت نام کردم ولی تخ ...

https://irtextbook.ir/

از اینجا بخر 

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
جسارتا چرا؟ مگه برای مدرسه نخریدن؟  اگر مشکل هزینش نیست از سایت خود آموزش و پرورش بخر

سایت اموزش پرورش رو دارین بفرستین برام ببینم هست اونجا

https://irtextbook.ir/ از اینجا بخر 

ازاینجا عمومیشو گرفتم تخصصی نمیدن مدرسه ها فک کنم مدل جدیده گفتن خودتون باید بگردین پیدا کنید 😐

ازاینجا عمومیشو گرفتم تخصصی نمیدن مدرسه ها فک کنم مدل جدیده گفتن خودتون باید بگردین پیدا کنید 😐

برو دست دوم فروشیا

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
برو دست دوم فروشیا

ادرس ندارم نمیشناسم نمیدونم این چخ مدلیشه این همه هزینه کن اخرم کتاب کوهنه باید ببرن اونم باید کل کرجو بگردی هربار یه چیز جدید درمیاد