محکوم به زیستن هستی . تو محکومی من احمق بیشعور اومدم به آدمی محل دادم که طرف من رو می بینه جوری سرش رو تو گوشی میکنه انگار که او کی هست من کی هستم .واقعا برای خودم متاسفم من یه دختر خودساخته یه دختر که از پس پول رهن خونه اش تو تهران بر میاد . یه کسی که خودش از پس خودش بر میاد چرا باید برای یه عشق یه طرفه بمیره واقعا برای خودم متاسفم
غصه نخور فقط قوی باش قوی هرکی خواستت دمش گرم نخواست فراموشش کن
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍
غصه نخور فقط قوی باش قوی هرکی خواستت دمش گرم نخواست فراموشش کن
بحث فراموش کردن نیست بحث اینه که آدم برای خودش ارزش قائل نباشه طرف من هیچ وقت نمیتونه مثل من حتی از پس رهن خونه اش بر بیاد یا خیلی چیزهای دیگه . یعنی عرضه ای که من دارم اون نداره اون وقت اینجوری باید خودم رو کوچیک کنم
بحث فراموش کردن نیست بحث اینه که آدم برای خودش ارزش قائل نباشه طرف من هیچ وقت نمیتونه م ...
دیگه مقصر تو نیستی دلته
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍
از وقتی فهمید چنان بی محل کرد من از خودم رفتم حس حقارت شدیدی بهم دست داد .گفتم تا من باشم دفعه دیگه به کسی محل ندم جوری سرش رو میکنه تو گوشی انگار من پیش خدمتم اون رئیس
سخته احساس میکنم که تو این دنیا تنهام دلم میخواست میشد حالا که نمی شه حداقل اینجوری باهام رفتار نکنه. ار این که بدم میاد حداقل رفتار کاری داشته باشیم نه اینجوری انگار من یه دختر علاف و بیکار وهرزه هستم از این رفتارها بدم میاد
میفهممت خودمم الان تو همین شرایتم احساس میکنم حالا که فهمیده بهش علاقه دارم راجبم فکر بدی میک ...
عشق شمارو خوندم من یه غریبه اس ولی شما فامیل شانس نداشتی مثل خیلی از دخترهای دیگه براش عشوه بیای چنان روح ودین ودلش میرفت پسرها فقط باید قلق شون دستت میمود همین