2777
2789
عنوان

کی بلده برنج رو خوب درست کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 39 پست
منم اینجور شدم اما نظر بقیه این نیست میگن کلا برنج یه حالت چسبناکی داره اما بنظرمن خام 🤕😑 با دست ل ...

حالا من خودم با خامیش مشکلی ندارم شوهرم میگه

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون موقعی که فکر میکنی باید بمونه آبکش کن 

اگه دیدی وسط پخت برنج که دم کردی هنوز سفت هس یه کیسه فریزر باز کن پهن کن رو برنج ته استکان آب جوشیده بریز  دم میکشه

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

باور کن همینکارو میکنم ولی وسطش نمیپزه

خب شاید این برنج نباید خیس بخوره 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

هاشمی.عالیه

این که خیلی برنج خوبیه...نمی‌دونم من با همون فرمولی که گفتم بهتون درست میکنم عالی درمیاد همیشه

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

خیلی بذار خیس بخوره بعد.بذار نرم تر بشه شیر و روغن بهش اظاف کن موقع دم کردن هروقت آماده شد ده دقیقه خاموش کن بذار یکم سرد شده با کف گیر آرو از روش بردار بریز بشقاب یعنی همش نزن