2777
2789
عنوان

پارتی بازی بعد از مصاحبه

379 بازدید | 13 پست

سلام دوستان. من واسه یه کار دولتی آزمون دادم قبول شدم. بعد رفتم تشکیل پرونده و بعدم مصاحبه. ولی احساس می کنم مصاحبه خیلی خوبی نداشتم.

امروز که یه روز از مصاحبم می گذره با کسی آشنا شدم که خرش تو اون ارگان خیلی می ره.

می خواستم بدونم آیا پارتی بازی بعد از مصاحبه هم شدنیه؟ آخه همیشه شنیدیم که مردم قبل از مصاحبه پارتی بازی می کنن و یه مصاحبه فرمالیته برگزار می شه و استخدام حتمیه. ولی من به شخصه تا حالا نشنیدم کسی بعد از مصاحبه پارتی بازی کرده باشه.

شما کسی رو شنیدید یا تجربه داشتید پارتی بازی بعد مصاحبه ثمربخش بوده باشه اونم واسه شغل دولتی که نتیجه مصاحبه توش مهمه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوزم امید هست ولی سعی کن پارتی بازی نکنی حق بقیه ضایع میشه

بنده خدا ازمونو قبول شده سهمیه ای که نبوده حق بخوره😐 مصاحبه مسخره ترین بخش استخدامه

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗

خود شما دوست داری کسی با پارتی بازی بالا بره وحق شما خورده بشه،انشالله اگه به مصلحتتون هست این کار انجام بشه ولی با پارتی بازی کاری نکنید 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
بنده خدا ازمونو قبول شده سهمیه ای که نبوده حق بخوره😐

اخه چ ربطی ب سهمیه داشت

اونا ک کلا ظرفیت خاص  خودشونو دارن

مثلا همون اول میگن ۵ نفر سهمیه میگیریم ۵۰ نفر عادی

در این روزگار عجیب؛ هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست...
بنده خدا ازمونو قبول شده سهمیه ای که نبوده حق بخوره😐 مصاحبه مسخره ترین بخش استخدامه

این که می گید مسخره ترین بخش استخدامه یعنی منظورتون اینه که به مصاحبه توجه نمی کنن و نتیجه آزمون براشون مهمه؟ یا این که می خواید بگید مصاحبه رومخه و حسابی توش فوکوس می کنن تا بهترین رو انتخاب کنن؟