2777
2789
عنوان

واقعا چطور به عقل کسی نرسیده بود؟

193 بازدید | 18 پست

سلام. من این تاپیک رو سه سال پیش روش نظر داده بودم. الان بعد مدت ها اومدم یه تاپیک بزنم یه سوال بپرسم، یاد اون پست قدیمی افتادم و خواستم مجدد به اشتراک بذارمش و بپرسم واقعا چطور به ذهن هیچ خانمی به جز اون یک خانم نرسید که یکی از دلایل عضویت آقایان در نی نی سایت می تونه سوال در خصوص بچه داری باشه؟ اصلا هدف اصلی سایت هم همینه که در بچه داری کمک کنه!

چون خلافش خیییییلی ثابت شده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می شه بپرسم کجاش بی مفهومه؟

آقایون واسه تفریح وقت گذرونی اینجان درسته مثله بعضی از خانما

انسان گاه از خشم خویش آسیبی میبیند که هیچ دشمنی قادر به وارد آوردن آن نیست کوروش بزرگ
آقایون واسه تفریح وقت گذرونی اینجان درسته مثله بعضی از خانما

این رو هم ببینید. بعضی سوالات هست که خانم ها از آقایان می پرسن تو سایت. اگر آقا تو سایت نباشه به این سوالات چطور جواب داده بشه؟

این رو هم ببینید. بعضی سوالات هست که خانم ها از آقایان می پرسن تو سایت. اگر آقا تو سایت نباشه به ای ...

دنبال اثبات چیزی نباشید مهم نیست که هی توضیح میدیدسایت محدودیت جنسی نداره و کسی جلو عصویت اقایی رو نگرفته ولی چه اقا چه خانم قوانین سایت و ادب و رو رعایت کنن مشکلی نیست.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

اوایل که آمدم نی نی سایت برام مسخره بود چرا امضأ بعضی دوستان اینکه:

آقایون نظر ندن، آقایون درخواست ندن!

بعد دیدم بعضی از آقایون اینجا درخواست که میدن، جهت دوستی هست. و متوجه شدم علت جبهه گیری ها چیه.

هرچند معتقد هستم تا وقتی یک خانوم هوشمندانه جواب بده، هیچ مذکر بهش بی احترامی نخواهد کرد.

در کل طرز فکر خیلی ها سطحی هست و شده. علتش چیه؟!

خیلی واضحِ سطح مطالعه خیلی پایین آمده! پایین بودا ولی با تکنولوژی پایین تر آمد .

هر لحظه گوشی ها دست افراد هست، یکسری جملات و مطالب رو میخوندند و مدعی دانایی هستند و در هر زمینه ای کورکورانه و مقلدانه اظهار نظر می کنند.

راجع جبهه گیری درباره آقایون هم همینطوره:

تا یکی گفت بد. همه هم همین تکرار کردند. به کرات با چنین صحنه ای مواجهه شدم و واقعا نگران هستم.

امیدوارم سرانه مطالعات مون افزایش بدیم.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.