2777
2789
عنوان

میکروب معده

90 بازدید | 10 پست

بدترین بیماری به نظر من این میکروب معده و هلیکوباکتر هستش که باعث زخم معده میشه خیلی بیماری بدیه از سرطانم بیشتر آدمو عذاب میده ای کاش هیچ وقت وجود نداشت

چجوری معلوم میشه

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با آزمایش خون و آندوسکوپی

علائمش منظورم چی بوده ک بردین ازمایش و...

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
خیلی ناراحت شدم بچه که گناهی نداره من که ۳۰ سالمه دیگه خسته شدم از دردش چه برسه به بچه طفل معصوم

نمیدونم چیکار کنم 

همیشه اذیته

دلم کبابه 

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...
درد بابای شکم و قفسه سینه و کاهش وزن

ممنون ک‌جواب دادی