2777
2789
عنوان

آبروم رفت

207 بازدید | 12 پست

تاپ شورتک تنم بود رفتم یه دقیقه در خونه رو باز کردم سطل آشغال رو بزارم دم در شوهرم از پایین بیاد ببر خالیش کنه کنار در واستادم در رو یکم باز کردم از کنار خم شدم سطل رو سریع گذاشتم یهو شوهر همسایه بالایمون از دم در خونمون رد شد یه نگاهیم کرد

خاک تو سرم خاک تو سر بی شعورم دیگه نمی‌دونم دید شورتک پامه یا نه خاک بر سرم حس خیلی داغونی دارم اگه بیرون ببینمش میمیرم از خجالت حالا هر بارم که منو میبینم همیشه چادر سرمه وای چه خاکی تو سرم شد حس بدی دارم

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

بیخیال 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیروز داشتم میرفتم بیرون یه گربه دیدم وایسادم جلو در ساختمونمون میو میو کردن یهو  شوهر همسایه بالاییمون گفت اجازه میدید رد شم دیکه اون آدم سابق نشدم

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

من دیروز داشتم میرفتم بیرون یه گربه دیدم وایسادم جلو در ساختمونمون میو میو کردن یهو  شوهر همسای ...

😂😂😂

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...
من دیروز داشتم میرفتم بیرون یه گربه دیدم وایسادم جلو در ساختمونمون میو میو کردن یهو  شوهر همسای ...

واییی🤭🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

ببخشید ولی شیکمم درد گرفت از بس به این خندیدم😂😂💕

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25