2777
2789
عنوان

کیا تنهان و دوست صمیمی ندارن؟💔

557 بازدید | 22 پست

چون  آدم درون گرا بودم و اظطراب اجتماعی داشتم نتونستم تو مدرسه و جامعه  خیلی خوب با دیگران ارتباط بگیرم  الان بخاطرش میرم پیش روانشناس اگه اطرافیان محبت کنن و کمبود کسی رو به روش نیارن دوتا دوست دارم ک فقط در حد چت و بعضی موقه ها تلفنی چون پایه نیستن 

خانوادم و همکارام تو محل کارم به روم میارن یکی میگه اصلا تو دوستی داری؟ اصلا تاحالا کافه رفتی با دوستات ؟ یکی  با حالت دلسوزی میگه دوست پیدا کن برو بیرون  

امروز به یکی از همکارام گفتم یه بازی فکری پیدا کردم خیلی خوبه با یه حالتی گفت تنهایی میخوای بازی کنی؟؟؟ 

دلم از حرفاشون میگیره اگه من خودمم تنهاییامو متوجه نشم حرفاشون باعث میشه فک کنم یه چیزی کم دارم 

فقط یه دوست صمیمی پیدا کن ببین چجوری شخصیتت تغییر میکنه
من یه سال با دوست صمیمیم تو یه مدرسه بودم
وقتایی که باهاش بودم کاملا با اعتماد بنفس بودم و هیچ اضطرابی هم نداشتم

imma take my life back

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط یه دوست صمیمی پیدا کن ببین چجوری شخصیتت تغییر میکنه من یه سال با دوست صمیمیم تو یه مدرسه بودم وق ...

داشتم ولی چون کنارش بودن بهم آزار میداد  مثلا از این آدمایی بود که یکی رو میدید دوستشو تخریب میکرد که بگه با نمکه منم بعد ۴ سال گزاشمش کنار