2777
2789
عنوان

کنکوری

595 بازدید | 25 پست

کسی کنکوری ۱۴۰۲ اینجا هست سوال دارم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۴۰۲ نبودم ولی بپرس

یه کد رشته های بودن مناطق محروم سوابق تحصیلی میشه کسی که کنکور نداده اسم بنویسه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
میتونم کمک کنم اما

ی کد رشته های بودن مناطق محروم سوابق تحصیلی میشه کسی که کنکور نداده اسم بنویسه 

من 

کد رشته های بودن مناطق محروم سوابق تحصیلی میشه کسی که کنکور نداده اسم بنویسه 

منظورت برا دانشگاه های غیر سراسریه؟

روزانه بود کاردانی مامایی

کد رشته های بودن مناطق محروم سوابق تحصیلی میشه کسی که کنکور نداده اسم بنویسه 

دروغ نگم من اینکارو نکردم پس نمی‌دونم جدی 

یسری مشاوره های آنلاین هستن میتونی بپرسی خانم ساحل براتی مثلا میترسم یچیزی بهت بگم اشتباه در بیاد

دروغ نگم من اینکارو نکردم پس نمی‌دونم جدی  یسری مشاوره های آنلاین هستن میتونی بپرسی خانم ساحل ...

مسی عزیزم تو اینستا