2777
2789

کسی اینجا هست مثل من باشع؟؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

باید اعتماد به نفستو بالا ببری.سر زبون داشتن خیلی ویژگی خوبیه

خودتو کنار بکشی و خجالتی باشی نه کسی ارتباطی باهات برقرار میکنه نه میتونی به چیزایی ک میخای برسی

اگـه بشـه چــی میشــــه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر دیگران شاید ولی اگه دلیلش تفکر و رشده خیلی هم عالیه 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
ویژگی خوبی نیست  ما یه عروس توی فامیلمون داریم هیچ وقت مهمانی ها رو نمیاد ، مجالس عزا و عروسی ...

نه من اینطوری نیستم عاشق جمعم ولی توش کم حرفم 

و اعتماد به نفس ندارم که برم میترسم از حضور من خوششون نیاد

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
نه لزوما تاجایی که افراطی و مردم گریز نباشی  اغلب نوجوان و جوان های امروزی نه که گوشه گیر باش ...

نه من اینطوریم که تو جمعا میرم ولی کم حرفم

نه من اینطوریم که تو جمعا میرم ولی کم حرفم

چند سالته ؟ 

رو خودت کار کن 

حتی شده با جمله های کوتاه خودتو با جمع همراه کن لبخند بزن با سر تایید کن سعی کن مطالعه کنی اطلاعات داشته باشی و حرفی واسه گفتن داشته باشی 

من اینا رو می دونم ولی به کار خودم نمیاد چون با گروهی که هستم جور نیستم تفاهم نداریم که بخوام باهاشوتچن حرف بزنم و الا اگه تفاهم باشه حرف واسه گفتن زیاد پیدا میشه

این مدل رفتار با تو اجتماع بودن ، یه کم تمرکز روی حرفایی که میزنی ، بیشتر کردن اطلاعات و گنجینه لغاتت میتونی کم کم تو بحث های ساده شرکت کنی اعتماد به نفست بالا تر میره 

مطالعه مفید خیلی کمکت میکنه

این مدل رفتار با تو اجتماع بودن ، یه کم تمرکز روی حرفایی که میزنی ، بیشتر کردن اطلاعات و گنجینه لغات ...

من خیلی زیاد مطالعه میکنم اعتماد به نفسم نسبتا خوبه ولی کلا تو جمع حرفم نمیاد نمیتونم بحث مناسب برای گفتگو پیدا کنم