2777
2789
عنوان

خانمای تحصیلکرده خانه دار

224 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من خودم دکتری یه رشته رو دارم که بازار کارش خوب نیست (لطفا نپرسید چه رشته ای)و به خاطر همینم نتونستم شغل مناسب گیر بیارم، الان خیلی خودخوری میکنم بابت اینکه شاغل نیستم چون واقعا آدم تلاشگری بودم شما چطور کنار اومدید ؟!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فوق لیسانس یه رشته ای رو دارم که خارج خیلی میخواستن ولی داخل نه 😂😂

اولا خیلی برام سنگین بود که خانه دارم. الان مهم نیس. چون اوناییم که کار میکنن حقوقی نمیدن 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
فوق لیسانس یه رشته ای رو دارم که خارج خیلی میخواستن ولی داخل نه 😂😂 اولا خیلی برام سنگین بود که خا ...

رشته منم مهاجرت براش خوبه حتی میتونستم با هزینه وزارت علوم برم فرصت مطالعاتی برا خارج از کشور که بچم کوچیک بود و نشد

فوق لیسانس یه رشته ای رو دارم که خارج خیلی میخواستن ولی داخل نه 😂😂 اولا خیلی برام سنگین بود که خا ...

والا خوب حقوق میدن بهشون 

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
منم یه جا رفتم صبح تا غروب حقوقش واقعا کم بود. یعنی خیلی کم اصلا ارزش نداشت

حداقل یک مهارت هنری یا فنی حرفه ای یادبگیر مشغول شو خودم فرش بافی یادگرفتم ,

حداقل یک مهارت هنری یا فنی حرفه ای یادبگیر مشغول شو خودم فرش بافی یادگرفتم ,

احتمالا همین کار رو بکنم ولی بعد از این همه درس خوندن تو یه رشته و بیکار بودن آدم رو عذاب میده

احتمالا همین کار رو بکنم ولی بعد از این همه درس خوندن تو یه رشته و بیکار بودن آدم رو عذاب میده

عزیزم ادم تا خر عمرشم درس بخونه ضرر نکرده ,شما شخصیتت رو پرورش دادی با تحصیل ,