2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه راجب رژیم فستینگ کم توضیج بدین بعد توی چه مدتی این ۲۰ کیلو رو کم کردین؟

من 20 کیلو رو تو 8 ماه کم کردم چون وسطاش رژیمو ول میکردم وگرنه ممکن بود زودتر کم کنم 

مثلا گاهی میشد ماهی 4 کیلو کم کنم گاهی فقط2 کیلو 

راجع فستینگ هم 16 ساعت هیچی نمیخوردم فقط اب و چای و قهوه بدون شکر و قند 

8 ساعت دریافت کالری اونم فقط زیر 1000 کالری در ضمن من کربوهیدرات رو حذف کرده بودم که دستگاه گوارش و پوستمم عالی شده بود و ریزش مو هم اصلا نداشتم 

بیشتر پروتئین و سبزیجات میخوردم 

من 20 کیلو رو تو 8 ماه کم کردم چون وسطاش رژیمو ول میکردم وگرنه ممکن بود زودتر کم کنم  مثلا گاه ...

خیلی ممنونم از توضیحاتت

فدات❤

من مشکل معده دارم فکر نمیکنم بتونم ۱۶ساعت چیزی نخورم پس فقط تنها راه لاغر شدنم ورزشه😪

خیلی ممنونم از توضیحاتت  فدات❤ من مشکل معده دارم فکر نمیکنم بتونم ۱۶ساعت چیزی نخورم پس فقط تن ...

ورزش 30 درصد تاثیر داره 70 درصد رژیم غذاییه 

میتونی حذف کربوهیدرات و قند مصنوعی داشته باشی بهترین راه برات همینه 

ورزش 30 درصد تاثیر داره 70 درصد رژیم غذاییه  میتونی حذف کربوهیدرات و قند مصنوعی داشته باشی بهت ...

مرسی از راهنماییت گلم😘

اره تقریبا یه هفته ایی میشه که کلا قندوشکر رو از برنامه غذاییم حذف کردم گروه کربوهیدرات هارو هم کم کم میزارم کنار

میزان غذامم خیلی کم کردم

امیدوارم بتونم وزن کم کنم😞

همین سایت تاپیک خزان نارنجی برای لاغریه

با کالری شماری و ورزش بچه ها وزن کم میکنن

کامل هم همه چیزو توضیح داده

اگر خواستی بگو تا لینکشو بدم

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

خیلی ممنونم از توضیحاتت  فدات❤ من مشکل معده دارم فکر نمیکنم بتونم ۱۶ساعت چیزی نخورم پس فقط تن ...

واااا مگه رژیم فقط فستینگه؟! 

فستینگ یه مدل رژیم خاصه. لازم نیست حتما ازش استفاده کنی. 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

ورزش 30 درصد تاثیر داره 70 درصد رژیم غذاییه  میتونی حذف کربوهیدرات و قند مصنوعی داشته باشی بهت ...

غذاهای پر پروتیین رو میگی؟

کربوهیدرات بیشتر چیا دارن که حذف کردی؟

توی اون ۸ ساعت چند وعده غذا خوردی؟

غذاهای پر پروتیین رو میگی؟ کربوهیدرات بیشتر چیا دارن که حذف کردی؟ توی اون ۸ ساعت چند وعده غذا خورد ...

سفیده تخم مرغ ابپز 

سینه مرغ 

لوبیا و عدس پخته 

پودر آب پنیر 

پنیر و شیر

گوشت قرمز و ماهی سالمون 

کربوهیدرات هم کلا برنج و نون و ماکارونی و سیب زمینی حذف کردم هفته ای یکبار آزاد کردم هرچی دوس دارم بخورم 

موهامم نریخته

غذاهای پر پروتیین رو میگی؟ کربوهیدرات بیشتر چیا دارن که حذف کردی؟ توی اون ۸ ساعت چند وعده غذا خورد ...

توی 8 ساعت هم من زیاد تمرکزم روی کالری شماری نبود 

بیشتر سالم خوری و بدون کربوهیدرات 

مثلا وقتی میخواستم از فست دربیام اول یه لیوان شیر با دوتا خرما میخوردم 

یه ساعت بعدش یه کاسه عدسی یا خوراک لوبیا بدون سیب زمینی با یه پیاله کوچیک ماست کم چرب 

بعدش میان وعده بادوم درختی یا بادوم زمینی با میوه دلخواه 

آخرای وقت هم یا سینه کبابی یا گوشت قرمز کبابی یا کتلت چرخ کرده بدون روغن 

من تایمم طوری بود ک بیشتر خواب بودم 

از ساعت 1 ظهر تا9 شب میخوردم 

از 9 شب تا فرداش ساعت 1 فقط اب و چای و قهوه