2777
2789
عنوان

لطفا جواب بدهید.

63 بازدید | 5 پست

سلام.من یه مشکلی داشتم میخواستم بیان کنم و راهنمایی کنید.من کارمند هستم همسرم هم کارمند هست و ۳ سال هست که ازدواج کردم و  پدر ومادرم هم معلم هستن پدرم از دنیا رفتن و به غیر از من خواهر دیگه دارم که نامزد شدن. مشکل من این هست که از وقتی که وام ازدواج به من دادن مادرم اقساط اون رو پرداخت می‌کرد ولی الان چون خواهرم نامزد شده مادرم میگه که اقساط اون وام رو خودت پرداخت کن همسرم هم کاملا مخالف این حرف مادرم هست و وقتی بهش میگم خیلی عصبانی میشه و در ضمن ما خانه و ماشین هم داریم .همسرم میگه اگه اقساط اون رو ما پرداخت کنیم یعنی مادرت جهاز نداده و همه جا من میگم که جهاز رو خودم خریدم نه مادر زنم از طرفی هم مادر اصرار میکنه که من وام رو بدم و میگه که من وام زیاد میدم و نمیتونم این رو هم پرداخت کنم در ضمن مادرم به من یک زمین دادن و اقساط اون رو هم خودشون پرداخت میکنن. من الان نه دوست دارم مادرم  ناراحت بشه و نه همسرم ناراحت بشه یک ماه هم قایمکی خودم وام رو دادم و وقتی همسرم فهمید خیلی ناراحت شد الان میخوام از تون بپرسم که به نظرتون حرف کدوم درسته و راه منطقی چی هست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مادرتون حق دارن از پس اینهمه وام برنمیان! شما هم که خداروشکر همه چی دارین، نیازمند مادرتون نیستید! به قول شما زمین هم گرفتین دیگه چه جهازی؟! طبق قانون فراهم کردن وسایل زندگی به عهده ی مرد هست! این که دختر میخره صرفا به خاطر کمکه!