2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اید به همچین مردی گفت کنه خودتی  که به من چسبیدی راه باز جاده دراز برو هر جا عشقت 

من به خاطر تو خونه زندگی و بچه ام ول نمیکنم 

باید سریع بری تو موضع قدرت و خودت صعیف نشون ندی 

بگو من کسی مجبور نمیکنم بام زندگی کنه برو به سلامت 

بعدش هم حرفت که بهش زدی سریع برو یه لیوان چای بردار تلویزیون روشن کن و ریلکس بشین چایی بخور انگار که اصلا حرفش برات مهم نبود و دیگه هیچی نگو بزن به بیخیالی  مطمعن باش میشه بار اول و اخرش که همچین حرفی بهت میزنه🤣

پس غرور من چی میشه  

چند تا راه بیشتر نداری اگه منطقی هست بگو تو برو اگه ناراحتی شوهر من که قبول نمیکنه خودش بره همیشه میگه خونه منه ودوم بهش محل ندی اصلا یا این که بری تا به غلط کردن بیوفته اینا به اخلاق شوهرت وشرایط خودت بستگی داره 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

بعد میاد تلویزیون خاموش میکنه کنترلش رو قایم میکنه  ‌میگه خودم خریدم

چه  بد 😢😢

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

چند تا راه بیشتر نداری اگه منطقی هست بگو تو برو اگه ناراحتی شوهر من که قبول نمیکنه خودش بره همیشه می ...

موقع دعوا هرچی درد و‌دل کردی میاد میکوبه تو سرت 

بخاطرش با خانم همسایه جر و‌بحث کردیم 

خانمه فحش بدی داد منم‌گفتم‌تویی 

الان بهم میگ کی به کی گفته تو فلانی 

قلبم هزاااااار تیکه شد 

تو راهرو کفت 

موقع دعوا هرچی درد و‌دل کردی میاد میکوبه تو سرت  بخاطرش با خانم همسایه جر و‌بحث کردیم  خ ...

معذرت ولی چقذر خاله زنک و بچس 

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
موقع دعوا هرچی درد و‌دل کردی میاد میکوبه تو سرت  بخاطرش با خانم همسایه جر و‌بحث کردیم  خ ...

بعضی مردها واقعا آدم نیستن شوهر منم دعوامون میشه میگه خونه زندگی خودمه با پررویی کامل حتا بچه های خودشو قبول نمیکنه میگه ببر به من چه ولی من اگه بخوام اشکشو در میارم هنوز یکم مونده درست نشه داغونش میکنم فقط مشکل من اینه یکم باید صبر کنم به خاطر بچه هام شوهر من خیانت می‌کنه مشکل ما اینه