2410
2632

بلک فرایدی که تموم شد، نوبت پینک فرایدی شده!!

اگر هنوز خرید نکردی و از تخفیف‌ها جا موندی فوری بیا اینجا.

چون تو نی نی سایت تا 10 آذر تخفیف‌ها برقراره و میتونی ازش خرید کنی.

کلی محصول داره، از لوازم آرایشی و عطر و لباس گرفته تا پوشک بچه توش پیدا میشه.

ببین با کلمات منظورشو میرسونه، نمیدونم الان فرصت از پوشک گرفتن ندارم🥲

واقعن با پوشک میخوای بفرستی؟

من پسرمو از شیر و پوشک گرفتم دوسال و ۴ ماهه

بازم استرس دارم خودم...گذاشتم انشالله تولد ۳ سالگس ببرم

میترسم اونجا نتونه منظورش رو بگه گشنه تشنه بمونه یا دیر ببرن جیش کنه به خودش

شایدم من حساس شدم

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..دوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
2603
واقعن با پوشک میخوای بفرستی؟ من پسرمو از شیر و پوشک گرفتم دوسال و ۴ ماهه بازم استرس دارم خودم...گذ ...

خودم نزدیک هستم اگه کاری باشه خودمو میرسونم، حالا فعلا میخوام ببینم هزینه هاش چجوری میشه میتونم اصلا انقدر هزینه کنم یا نه؟

خودم نزدیک هستم اگه کاری باشه خودمو میرسونم، حالا فعلا میخوام ببینم هزینه هاش چجوری میشه میتونم اصلا ...

توی نت بگرد پیدا میکنی تماس بگیر قیمت بپرس

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..دوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
عزیزم ببخشید سوال بی ربط میپرسم،بچتون که دوسالشه تا چه حدی میتونه صحبت کنه؟کی باید از پوشک بگیریش

چون بچه ی کوچیک دارم جواب میدم.بستگی به امادگی بچه ت داره.در کل چه ها از یکسالگی به بعد امادگیشو دارن اما خب صبر و تحمل مادرو میطلبه.من پسرم چون الرژی شدید پوستی بود خیلی زود از پوشک گرفتمش.و واقعا هم زود عادت کرد.فقط وقتایی که مسافرت بودیم یا بیرون یا جایی میرفتیم پوشک میکردم برا اطمینان که اونم اصلا خیس نمیکرد .چون بازش میکردم میبردم رو لگن 

2640
با تماس قیمت نمیگن🥲

عه چقدر عجیب