2777
2789

قيمت

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هاردون آلمان هستش قیمتش باهم کنار میایم

من واسه دوستم كه دنبالش بود ميخوام عزيزم قيمتي كه تو ذهنته رو بگو كه بهش تا شب بگم و خبرش و بدم

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
من واسه دوستم كه دنبالش بود ميخوام عزيزم قيمتي كه تو ذهنته رو بگو كه بهش تا شب بگم و خبرش و بدم

این المانیه

الان دنبالش بگردی اصلا نیست 

من سفارش دادم برام اورد و خدا شاهده از لوازم جانبیش اصلا استفاده نکردم

میدم ۵/۵ قابلی هم نداره 

بیا شمارو بدم بهت

این المانیه الان دنبالش بگردی اصلا نیست  من سفارش دادم برام اورد و خدا شاهده از لوازم جانبیش ...

مرسي عزيزم من تا قبل از ساعت ١٠ خبرش و بهت ميدم و اگه اوكي بود شماره دوستم و برات تو خصوصي ميفرستم باهم صحبت كنين تا ٨، ٩ سر كارِ بعدش بهش زنگ ميزنم