2777
2789
عنوان

یه دختره تو اینستاگرام اومده،،،

225 بازدید | 14 پست

میگه خرج یه دختر قبل ازدواج نه با پدرش بعد ازدواج هم نه با شوهرش میگه اگه ازدواج کردی گه شوهرت خرجتو بده غلط کردی ازدواج کردی مم واقعا فاز این دخترا رو درک نمیکنم حالا تو شانس آوردی رفتی بلاگر شدی نمیدونم شوهر ددی گرفتی با کلی آرایش وعمل داری نسخه مبپیچی واس همه مردها همبن جوری تن به ازدواج نمیدن دیگه کامل بهونه دستشون دادی دختری که محدودیت داشته تو زندگی دختری که نتونسته کار مورد علاقشون پیدا کنه یا اصلا شرایط کاری نداره یا اصلا دوست داره خونه داری کنه واس چی داری هم جنس خودتو به بازی میگیری که پسرا بیان کامنتای چرت وپرت بزارن😒😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی مطمعن باش اگه سفره اش واس همه ی دخترا باز بود نه نمی‌گفتند الان پسرا کار ندارن 

کسی هدف داشته باشه راهش پیدا میکنه هر چند سخت 

مگه اینکه علاقه نداشته باشه برای کار 

یا واقعا فضای بسته و محدودی 

داشته باشه 

اصلا که

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

من خودم مجردم و مستقلم هیچ کدوم از هزینه هام با خانوادم نیست 

ولی دارم میبینم بابا وقتی بهم پول میده خودش چقدر خوشحال میشه منم همینطور تو طبیعت مرداست مرد اگه خرج نکنه هزینه نکنه اون حس رضایت رو نبینه ارضا روحی نمیشه و همیشه ی کمبودی حس میشه زن هم متقابلا وقتی هزینه میکنن براش حس با ارزشی میکنه دخالت تو قانون های طبیعت نکنین بنظرم زن هم کار کنه اصلا باید کار کنه اما مرد وظیفشه هزینه زندگیشو بده 

اتفاقا من سر جهازیه هم مخالفم دختر میده مردی که نمیتونه فرش زیر پاهاشو بخره ازدواج نکنه 

کسی هدف داشته باشه راهش پیدا میکنه هر چند سخت  مگه اینکه علاقه نداشته باشه برای کار  یا ...

من خودم و هزار تا هنر یادگرفتم رفتم گلیم بافی رفتم تزریقات رفتم ارشد هزارتا رفتم هزار نفرم گرفتم واسطه ولی ببین وقتی نشه نمیشه  خیلی از دختر ها میخواستن نشد مثل ازدواج که قسمت همه نمیشه 

من خودم و هزار تا هنر یادگرفتم رفتم گلیم بافی رفتم تزریقات رفتم ارشد هزارتا رفتم هزار نفرم گرفتم واس ...

چرا نسه 

اگه این همه هنر داری خوب میتونی مجازی کار کنی 

کم کم 

یا جاهایی که نیاز داشته باشن به کارت

چی بگم

امیدوارم که همگی 

موفق باشن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم