2777
2789
عنوان

بارداری

128 بازدید | 22 پست

سلام 

من جدیدا خیلی خسته میشم حالت تهوع بعد از خوردن هر غذایی بهم دست میده  گاهی وقتا سرگیجه دارم و تخمدان هام هم تیر میکشه مودی و عصبی ام پریودم هم 3 روز عقب افتاده  نمیدونم به نظرتون باردارم؟ 

علائم ک اینطور میگه😁😁انشاالله ک هستی بی بی بزن

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو آزمایش بده ان شالله که بارداری 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

سلام دوستان

من پریودم ۲۹ روزه س

چهار روز عقب انداختم از دادم منفی بود ولی همچنان ک شش روز گذشته پریود نشدم علائم پریود هم ندارم فق زیر شکمم تیر ریز میکشه ترشح هم خیلی دارم بدون بو هستن

میشه اگ چیزی میدونین کمک کنین

خریدم ولی نوشته روش که اگر صبح استفاده کنی بهتره برای همی استفاده نکردم 

درسته ادرار صبح برای غلظتش میگه ولی اگه تو روز هم چند ساعت سرویس نری میتونی انجام بدی

🇮🇷 " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(سلام الله علیها) " خدایا شکرت بابت دخترم❤️❤️

وی خیلی دلم بچه میخواد الهی که این طور باشه 

😍😍ب همین زودیا نی نی هم میاد مث من میترکونتت 

فندوقم نمیزارع ی لقمه راحت بخورم یا نمیخورم یا بخورم خیلی میخورم بعدش خیلی دل درد میگیرم

بارداری خییییلی سخته ولی خیلیم شیرینه ادم نمیدونه بخواتش یا ن😂😂

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی