2789

من خودم هم عادت دارم شب هارو بدون لباس بخابم و فقط لباس زیر میپوشم سوتینم نمیزنم ولی یه لباس خاب میپوشم که فقط رویه ساتنش باشه نه خود لباس خاب اما فقط رویه اش رو با لباس زیر میپوشم و همیشه روی پاهام ملافه میکشم و هرشب قبل خاب میرم حموم هزارتا عطر لوسیون هزارتا چیز میزنم به خودم که بدنم یکوقت موقعه خاب بو نده و تمیز باشم و همیشه لیزر میرم بدنم تمیزه تمیزه اما شوهرم هرشب حموم میره ولی بخاطر لخت خابیدنش اذیت میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😳😳😳😳😳😳باورم نمیشه 

من شما رو کار ندارم اما اگه شوهر من اینجوری بود همون اول بهش میگفتم پاشو لباس بپوش بابا 

اصن کلا ولش میکردم میرفتم 

وات یعنی چی آخه هم خیلی زشته هم خیلی چندش هم خیلی غیر بهداشتی هم خیلی غیر اخلاقیه کارش اه اه حالم بد شد 

خدایا هر چه تو خواهی راضی ام به رضایت 

خب چه حوصله ای داره لباساش رو در میاره میخوابه   

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 

[QUOTE=311591498]نه منم دوست ندارم  بهش بگو ک دوست نداره  توهم داری تو این خونه زندگی میکنی[/QUOTE

همش رو تختی عوض میکنم ولی بازم چندشم میشه میام روی مبل میخابم

به نظرم بهش بگو چرا خجالت میکشی لااقل یه لباس زیر بپوشه بخوابه 

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
چجوری بدون شو رت میخوابه من حس میکنم در و دیوارا نگام میکنن معذب میشم تااازه شیو هم‌ نمیکنه به ...

من از شیو کردن بدن مرد خوشم نمیاد..

اما اگه لباس بپوشه خوبه دیگه که متاسفانه..

فقط و فقط اون دستش رو که تتو داره رو میزارم بزنه موهاشو با زیر بغل ها وگرنه موهای بدون و الت تناسلی رو بزنه خیلی بدم میاد 

من از شیو کردن بدن مرد خوشم نمیاد.. اما اگه لباس بپوشه خوبه دیگه که متاسفانه.. فقط و فقط اون دستش ...

واااای موهای آلت و چرا نزنه ؟؟ چقد شما عجیبید 

اون‌همه مو مثلا چ زیبایی داره

از نظر بهداشتی هم اصلا درست نیس