2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

تازه ازدواج کردم یک ماه میشه تو تاپیک قبلی همش رو توضیح دادم میتونید برید بخونید.

شوهرم ساعت ۹ نیم صبح میره سرکار و ساعت دو میاد خونه نهار و تا دو نیم اینا نهار میخوریم یکم صحبت میکنیم بعد میره میخابه تا سه و نیم بعد چایی میخوره حاضر میشه میره سرکار..همیشه وقتی میاد خونه برای خوابیدن چندشم میشه چون ببخشید کاملا برهنه میخابه نه لباس زیر نه شلوار نه رکابی پتو هم نمیندازه روی خودش خیلی خجالت میکشم از طرفی بدم میاد چون موهای بدنش و اونجا هارو نمیزنه فقط زیربغل و وقتی پامیشه میخواد بره روی تخت چند تا مو هست واقعا حالم بد میشه..من مشکلی ندارم با داشتن مو برای اینکه مرد باید بدنش مو داشته باشه وگرنه دیگه چه فرقی با بدن زن میکنه من فقط میگم حداقل با لباس زیر و رکابی بخاب نه کاملا برهنه آیا حرف من نادرسته؟تاحالا هم به روش نیاوردم چون گفتم خونشه بزار راحت باشه تا هفته اول ازدواج شب ها لباس می‌پوشید میخابید ولی بعدش شب هارو هم کاملا لخت بدون هیچگونه لباس و لباس زیر میخوابه