زومبه مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 1262 عنوان خیانت جرم محسوب میشه از نظر قانون ایران؟ 656 بازدید | 34 پست تاحالا کسیو دیدید بتونه به جرم خیانت از شوهرش شکایت کنه؟ اصلا خیانت جرم محسوب میشه؟ من ندیدم ولی خیلی شنیدم اینجا میگن برو مدرک جمع کن وفلان میخوام بدونم این مدرکا قابل استنادن؟ 1402/07/03 | 12:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
20002mahsa عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 551 اگه صیغه نامه داشته باشن نه اگرم نداشته باشن جرمشون میشه رابطه نامشروع شلاق داره همین یادتون باشه خون فقط با خون شسته میشه✌️ ببخشید وجدان های شما چجوری میخوابن؟
زومبه مدیر استارتر عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 1262 اگه صیغه نامه داشته باشن نه اگرم نداشته باشن جرمشون میشه رابطه نامشروع شلاق داره همین خب چطور ثابت میکنن رابطه نامشروع داشتن؟ اگه شاهد و مدرکی نباشه
غزل80 عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3389 خب چطور ثابت میکنن رابطه نامشروع داشتن؟ اگه شاهد و مدرکی نباشه باید صدا فیلم یا عکسشونو داشته باشی مثلا اگر عکس دونفره دارن یا موقعی که میرن قرار باهم یا ضبط صدای کوچیک جاسازی کنی تو ماشینش گوشیشو هک کنی سعی کنی ببینی عکس واسه هم میفرستم یا نه و...
الفبای،عشگ عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 2083 خیر جرم محسوب نمیشه 🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞
شاهدخت_آریایی عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 1316 اگه صیغه نامه داشته باشن نه اگرم نداشته باشن جرمشون میشه رابطه نامشروع شلاق داره همین یعنی اگه صیغه کنه اشکال نداره؟ 😐💔 بازم خیانته خب چقدر مشغولم که از من یک منِ بهتر به بار آید.🌱ما از نسل کوروشیم...🖐 منم قول میدم برسم بالا ببینه بابام دست بزنه و بگه ایول بابا🫂🌝🌱
o_ترانه_o عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 17065 من صدا صبط شده شوهرم دارم که میگه با فلانی هستم بهم میگه .. معتبره یا نه برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏 موهامو ناز کنی؟🙏. گریه کنم 🥺 گریه کنم 🥲 گریه کنم 😭
mina__5445 عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 1737 خب چطور ثابت میکنن رابطه نامشروع داشتن؟ اگه شاهد و مدرکی نباشه باصدا یافیلم میتونی اثبات کنی اون نهایتاً شلاق داره
lady_cat عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 2609 اگه صیغه نامه داشته باشن نه اگرم نداشته باشن جرمشون میشه رابطه نامشروع شلاق داره همین بدون اجازه همسر اول اجازه صیغه نداره و اگه انجام بده صیغشون شرعا باطله قانونی هم زن میتونه شکایت کنه درخواست طلاق با مهریه بده یا طرح دعوی بده برا طلاق همسرش از اون خانم
غزل80 عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3389 من صدا صبط شده شوهرم دارم که میگه با فلانی هستم بهم میگه .. معتبره یا نه معتبره
فندى عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 4796 من صدا صبط شده شوهرم دارم که میگه با فلانی هستم بهم میگه .. معتبره یا نه میزنه زیرش ، میگه حرصم داده بود اینطوری گفتم
candy_03 عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 2446 بون اجازه همسر اول اجازه صیغه نداره و اگه انجام بده صیغشون شرعا باطله قانونی هم زن میتونه شکا ... نه فقط برای زن دوم گرفتن و عقد دائم نیاز به اجازه ی زن اوله برای صیغه اجازه ی زن اول لازم نیست
دوست_داشتنیم عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 373 بدون اجازه همسر نمیتونه زن دیگه ای بگیره حتی موقت این حکمش ولی همه چی ب قاضی بستگی داره رویا بودن و نبودنت مهم نیست.... آنچنان دوستت دارم که به حضورت نیازی نیست... همانند خدا که هست اما نیست💔