2777
2789
عنوان

رفتارای رلم ......

247 بازدید | 30 پست

خیلی رومانتیکه... خیلی در این حد که گاهی فک میکنم شاید بچه بازی و نمایشه 

مثلا دوس داره در ماشینو برام باز کنه یا هی زل بزنه بهم و ..... 

گاهی میخواد مجبورم کنه به کاری که خودش میخواد.... بعد از این لذت میبره کاملا مشخصه از لبخند و نگاهش.... انگار میخواد پیش خودش حس کنه چقدر زورش میچربه و چقدر مرده و .... 

باز چیزای عجیب یادم افتاد میگم....

اینا نرمالن یا من حساس شدم ؟ 

همکلاسی ایم هر دو ۲۲ 

گاهی فک میکنم بچس بابت این کارا.... اینم بگم گاهی باهام بچگونه و لوس حرف میزنه بهش که میگم میگه با تو میخوام یکم بچگونه تر حرف‌ بزنم اینجوری میشه...

از این رفتاراش واقعا بدم میاد....

تینا tt

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شاید دوست داره خیلی در عین حال کنترل گره دست خودش نیس رفتاراش

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

شاید دوست داره خیلی در عین حال کنترل گره دست خودش نیس رفتاراش

۲۲ سال برای این رفتارا زو نیست ؟ یموقع از بچگیش نباشه؟ چون خیلی بدم میاد فک کنم صرفا از نقشش خوشش میاد که اینجوری باشه...

تینا tt

۲۲ سال برای این رفتارا زو نیست ؟ یموقع از بچگیش نباشه؟ چون خیلی بدم میاد فک کنم صرفا از نقشش خوشش می ...

چی بگم والا شایدم عادتشه

یکم زمان بده ببین بازم ادامه میده به کارش یا نه.اگه خیلی اذیت شدی بهش بگو خوشت نمیاد از رفتارش و حس بدی بهت میده ببین چی میگه 

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)