2821
2789
عنوان

بگین چییییشد😁😁😁😁

170 بازدید | 16 پست

گفتم یه مدته با یه پسره حرف میزنم که دوستمه و کراشمم هس ینی میشناختمش ع قبل بعد من پریروز میخواستم برم بازار گل تایم داشتم اونم چن باری گفته بودم ببینمتو اینا گفتم بیاد بعد اومدو همو دیدیم رفته بودم گل بگیرم یکی ازش پرسیده بود که نسبتتون چیه گف خانوممه بعد این اصن هیچی ع حسش بم نمیگه ک چجوریه 

حسش چیه ینی😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فازش فاز دختر پسرهای نوجوونیه ک همدیگرو داداش و زن داداش صدا میزنن🤣🤣

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

احیانا نگفت عکس تو به مامانم نشون دادم😂

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡