ی پسر ی دختر یکی بهم گفت اگه دادگاه بفهمه یکی مشکل روانی یا روحی افسردگی داره میفرسته تیمارستان درست ...
نه .فقط همسرت مدعی بشه شما افسرگی حاد یا روانی هستین دادگاه برای اطمینان از حالات روحی شما در خواست تاییده یه روانپزشک رو میکنه .شما هم که سالم هستین .
هر کاری کردم چهار دیواریِدلم بشه خونَت اما نشد 🖤 ✨لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨ مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
بخدا هیچی فقط بغضی وقتا سربچهام داد زدم میگم شاید استفاده کنه نزاره بچهارو ببینم کتکم زد ازش شکایت ک ...
سلام به عنوان یه مطلع دارم میگم دو هفته پیش بابت کودک آزاری خواهرزادم توسط پدرش دفتر وکیل بودیم،،،،حالاچی گفت ،،،،گفت در حد متعارف حتی زدن بچه اشکالی نداره جوری که اثرش نمونه ولی اگه زدن بچه غیرمتعارف باشه یعنی شدید که همسایه ها صدای جیغ زدن و فریاد کشیدن بچه رو بشنون و همچنین علایم قرمزی و کبودی قابل پیگیری هست ،،،داد زدن شما که اصلا چیز مهمی نیست
من گفته باشم بعدا مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔
بعد اگه شوهر شما حالت روانی داره جنون دست میده و کتک کاری میکنه ،و قصد شما جدایی هست ،میتونید در روند دادگاه درخواست فرستادن همسرتون پیش پزشکی قانونی رو بکنید ،اونها روانشناس دارن اختلال روانی رو تشخیص میدن. اگه نامه اختلال روانی صاور بشه کلی امتیاز برای حضانت بچه و مهریه و طلاق دارید .
من گفته باشم بعدا مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔
اگه پزشک قانونی تشخیص اختلال روانی هر کدوم از والدین رو بده ،دادگاه در مورد عدم صلاحیت نگهداری فرزند نظر میده ،کسی رو تیمارستان معرفی نمیکنن .