2777
2789
نه بابا داد زدن مادر سر کودکش چیز عادیه .فکر نکنم .مگه اینکه بکه روانیه همسرم به بچه هام آسیب میزنه ...

اخه من ی بارم خیلی کتکم زو منم الکی جلوی دوربین چند تا قرص ریختم توی لیوان آب گفتم ببینه بترسه بگه خودکشی میکنه ورفتم ریختم توی دستشویی 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چه میدونم والاه خیلی میترسم 

اون خودش مثل روانی ها کتک زده تو میترسی ..نه همینجوری هام نیست دادگاه .اگه رفتارهای غیرعادی داشته باشی  به بچه هات آسیب بزنی دادگاه پیگیری میکنه

اخه من ی بارم خیلی کتکم زو منم الکی جلوی دوربین چند تا قرص ریختم توی لیوان آب گفتم ببینه بترسه بگه خ ...

کلا میگم دادگاه شک هم کنه تو رو پیش روانپزشک میفرسته اون از نظر روحی سالم بودنتو تایید میکنه .تو نت بگردی شماره وکیل هست از یه وکیل حتما مشاوره بگیر بهتر کمکت میکنه تا شوهرت نتونه بر علیه تو کار بکنه

خب والاه نمیتونم نگران نباشم خیلی وحشتناک داد زدم البته اینم بگم بیشترش بخاطر این بود که اون بهم خیا ...

داد زدن چیز خاصی نیست .اونجام خب توضیح میدی چون همسرم کتکم زده بود متوجه خیانتش بودم عصبی بودم

کلا میگم دادگاه شک هم کنه تو رو پیش روانپزشک میفرسته اون از نظر روحی سالم بودنتو تایید میکنه .تو نت ...

خب گلم من وکیل دارم فقط میگه نگران نباش ولی من بخاطر وجود اون فیلاها میترسم

تو از الان با بچه هاتم حرف بزن ببین نظرشون در مورد اخلاقت چیه شاید دادگاه از بچه هات تنها سوال کنن د ...

خب بچهام خیلی از پدرشون میترست مطمئنم هرچی پدرشون بگه همون کارو میکنن