2777
2789
عنوان

مادرشوهرم سینه شو میزاره دهن بچم

3783 بازدید | 69 پست

پسرم سه ماهشه، مادر شوهرم خیلی دوسش داره چون تنها نوه یدونه پسرشه بخاطر همین مدام دنبال فرصته سینه شو بزاره دهن بچم، من خیلی اذیت میشم از این کارش چنباره داره تکرارش میکنه، بنظرتون مستقیم بهش بگم این کارش اذیتم میکنه بی ادبیه یا پیغام بدم بهش چون واقعا حالم بد میشه چه اون چه هرکس دیگه ای میخاد باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من یک سالشه،یبر مادر شوهرم داشت این کارو میکرد،دخترم داشت می‌رفت نزدیکش،چنان دادی زدم که جفتشون ترسیدن،دیگع این کارو نکرد

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍

آی گفتی مادرشوهر منم سینشو میزاره دهن بچه جاریم  حالم بهم میخوره چندش آوره بهش چندباری گفتم زشته نکنید انگار نه انگار 

فکر کنم ذوق داره تو سن ۶۰ سالگی ی بچه بیاره😁😁

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️

یه بار دیگه هم همینجا خوندم یه مادر شوهر اینکارو‌میکنه . نمیدونم پیش خودشون چه فکری میکنن . به همسرت بگو بهش بگه . بگو از نظر بهداشتی و اخلاقی درست نیست . بنداز گردن دکتر

چه کار داغونی... 

همون بار اول باید رک میگفتی بچه رو از دستش میگرفتی 

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس