2777
2789
عنوان

ویژگی مرد خائن؟

123 بازدید | 9 پست

بگید چیکارا میکنه:/

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

رمز گوشیشو ب زنش نمیده

سرش مدام تو گوشیه

از زنش سرده دنبال رابطه نیس زیاد

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بشدت شکاک میشه،مثلن میگه تنها بیرون نرو ،مغازه نرو ،بازار نرو،گوشیتو چک میکنه، دیگه بستگی داره خودش چجوری خیانت کرده اون راه ها رو میبنده و چک میکنه که ببینه تو هم خیانت میکنی یا نه

ممکن بدون دلیل عصبی بشه یا توی خودش باشه به فکر بره،یا ممکن حتی بیش از حد محبت کنه بعضی وقتا، این ها بخاطر عذاب وجدانی که با خودش داره پیش میاد 

توی رابطه جنسی تاثیری نداره ممکن مثل قبل باشه حتی گرم‌تر بشه...بستگی داره به اینکه رابطه خودتون خوب هست یا نه

حتی ممکن همش ازت نقد کنه همش بدی هات بگه ...در واقع میخواد خیانت خودشو توجیح کنه که تو فلان ایراد داری ...در صورتی که اونقدری که اون میگه بد نیستی 

گوشی دستشه سمتش بری سریع از صفحه ای که هست میره بیرون.سمت گوشیش بری هول میشه یا عصبانی میشه.گوشیشو اگه برداری هی دورت میپلکه.تا دیر وقت سرش تو گوشیه.بعضی مردها یهو تو تیپ وظاهرشون تغییر ایجاد میشه.رابطه هم بعضی ها کمتر میشه بعضی هام که دسترسی به اون انترخانم ندارن بعد از کلی چت خااکبرسری میوفتن به جون زن از همه جا بی خبرشون

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰