2777
2789
عنوان

استرس مدرسه

362 بازدید | 13 پست

خانما نمیدونم استرسمو چطوری کنترل کنم معدم ناراحته نباید استرس داشته باشم الان حالت تهوع دارم

مدرک تحصیلی نشون میده که تو تحصیل کرده ای، اما ابدا ثابت نمیکنه که تو یه ادم فهمیده ای! 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یه روزی میشه دلت برا این روزا تنگ میشه

اخه افسردگی دارم پارسال نصف سال رو نرفتم مدرسه

مدرک تحصیلی نشون میده که تو تحصیل کرده ای، اما ابدا ثابت نمیکنه که تو یه ادم فهمیده ای! 
الکی به خودت استرس نده همه چیز که درس نیست با دوستات خوش باش . بگو بخند. در کنارش درستم بخون. سخت نگ ...

داخل مدرسه هیچ استرسی ندارم اما تو خونه اینجوریم

حتما برو روانپزشک و کمک بگیر ... در کنارش ورزش و باشگا و یوگا و رقص ومدیتیشن و شنا خیلی کمک کننده اس ... یه فضای اروم و تمیز برا خودت درست کن شمع وعود واینجور حرفا ... 

تنها نیستی ؟ حتما با کسی صحبت کن وحتما تفریح داشته باش 

جدی بگیر اضطراب خیلی مشکل بزرگیه وبعدا دردسرساز میشه من سالهاست درگیرشم 

سال چندمی؟ 

منم دبیرستان  بدترین دوران زندگیم بود، داغوووون، ولی خوب مجبوری باهاش مواجه بشی. الان که دانشگاه میرم، کار ها و وظایف ام بیشتر از دبیرستانه ولی خداییش دانشگاه شرف داره به دبیرستان. 

فقط می تونم بگم طاقت بیار ❤️

استرس چی؟ امتحان و اینا؟

منم برا امتحانا خیلی استرس میگرفتم حالم خیلی داغون میشدددد در صورتی که نمره ام همیشه بالاتر از بقیه بوده...

الان‌که به اونموقع فک‌میکنم حالم بد میشه میگم‌چرا انقد خودمو اذیت کردم آدم در حد توانش تلاش میکنه نتیجه ام میگیره دیگ ترس و اضطرابش براچیه واقعا اصلا اصلااا یک درصد ارزش نداره بخاطر درس و نمره حرص بخوری....