2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید 😭😭😭😭

449 بازدید | 25 پست

بعد از نماز یه خواب افتضاح در مورد شوهرم دیدم 😭😭

دیدم آدم فوق العاده بدیه 

اصلا خیلی بد بود 

انقدر بد که نمیتونم خوابمو تعریف کنم 

نمیدونم چرا این خواب و دیدم 

تعبیرش چیه یعنی 😭😭 شوهر من اصلا اینجوری نیست اخه 😭😭

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزمممم خو ی خوابه چرا خودتو درگیر میکنی هر خوابی میبینی تعبیرش رو ب خدا بسپار

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

خواب مگه همیشه راسته 

بعضی خواب ها صادقه است یه خبر از آینده می ده یه خواب شیطانی هست یعنی تو خوابت شیطان دخیل هست و خواب آشفته می بینی برای ناراحت کردن تو

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

جان مادرت به خاطر خواب بهش گیر نده خواب زن برعکسه

حواب زن برعکس نیست 

اونچه که شنیدید خواب زن چپه  در واقع این بوده :  خواب ظن چپه

یعنی ظن و گمان 

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

دقیقا منم بعد نمازصبح دوتاخواب وحشتناک دیدم یکیش مربوط به شوهرم بود.

باطل بعد نمازصبح بی خیال

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

هر کس در خواب ببیند که با زنی زنا می کند و این زن زیباست و ظاهری آراسته دارد، بیانگر این است که در زندگی واقعی به منفعت های خوب و بزرگ می رسد.

و هر کس در خانه خود با زن معروفی زنا کرد، نشان از آن دارد که خانواده این زن در دنیای خود خیر و روزی می‌یابند. و اگر زناکار در خواب به آمیزش نرسد و به بوسیدن و لهو و لعب راضی شود، رزق و روزی و نیکی از قبل کمتر می شود.

هر کس در خواب ببیند که با زن زناکاری که در میان مردم بدنام است همخوابه است، بیانگر آن است که در زندگی خود مال حرام به دست خواهد آورد.

منبع سایت تعبیرخواب

یجا همـنوشته بود ممکنه مال حرامی به دستش بیاد ،

صدقه بده خیالت راحت بشه رفع بشه

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع