2777
2789
عنوان

چرا پریود نمیشم

3421 بازدید | 187 پست

امکان داره باردار باشم نمیدونم چرا پریود نمیشم 

کلا من پریودیم ثبات نداره هر ماه روزش عوض میشه منظم نیست

ماه پیش باید هشتم میشدم دوم شدم این ماه هنوز نشدم امکان داره باردار باشم بیبی چک هم نمیتونم بخرم نامزدم سربازیه خودمم خجالت میکشم

لطفا هم نیاین نگید چرا تو نامزدی رابطه داشتی

خب برو داروخونه بیبی چک بخر خجالت نداره   اکثرا تو داروخونه خانمن

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا سه تا داروخونه هست که من هرسری میرم میگن تو دختر فلانی اخی چقدر بزرگ شدی 😐😂 باید برم ی شهر دگ ...

ماسک و عینک بزن.

اگه از صدات میشناسنت، روی یه برگه مثل لیست بنویس بیبی چک، قرص استامینوفن.... بده دستشون.

موقه حساب کردن هم کارت نده. پول نقد ببر

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

جلوگیریت چی بود

چندروز از اخرین رابطت میگذره

من امروز میش ۹ روز ک پریودنشدم دارم دیوونه میشم

ازمایش خون هم دادم ۴ روز بعداز موعد منفی بود 

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

یه لیوان آب ولرم با عسل قاطی کن بخور اگه دل درد گرفتی و مسهل شدی بارداری وگرنه نیستی .برا پریدی هم شکمت  رو با روغن رازیانه ماساژ بده باردار نبودی خیلی زود پرید میشی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .