2777
2789
عنوان

جاری 😏

583 بازدید | 29 پست

با جاری لوسی ک عین بچه ها دنبال لایک و فالور و استوری و دیده شدنه و همش مسابقه کی خوشبخت تره میزاره چجوری برخورد کنیم؟ 

همه ب بچه بودنش ایمان اوردن ها و پشت سرش کلی سرزنشش میکنن 

اما رفتاراش برام قشنگ نیست در این حد لوسه ک پستشو ببینی و لایک نکنی میاد تو جمع بهت میگه چراااا لایک نکردی

من چجوری رفتار کنم باهاش ک هم ذهن خودم درگیرش نشه هم فاصله بگیرم هم ناراحتی پیش نیاد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو لایک یعنی پسندیدن... لابد نپسندیدم که لایک نکردم دیگه

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بیشتر از اینکه لوس باشه ظاهرا ساده و بی شیله پیلس 

من هیچوقت غرورم اجازه نمیده به کسی بگم چرا لایکم نمیکنی 😐😐

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
بیشتر از اینکه لوس باشه ظاهرا ساده و بی شیله پیلس  من هیچوقت غرورم اجازه نمیده به کسی بگم چرا ...

یعنی خنگه؟؟؟ 

واقعا رو اعصابمه انگار تعهد دادیم ک حتما لایک کنیم ریپلای کنیم تبریک بگیم و....

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یا خدا جنگ میشه ک🤣🤣🤣

با ادم پررو و رک باید مثل خودش رفتار کرد.... با خنده بگو عزیزم تا نپسندم که نمیتونم لایک کنم... یا بگو من اینقدر سرم شلوغه که گذرا رد میشم از پستا و استوریا.... 

خدایی خیلی سمه نه؟

ی حدی اهل خودنماییه ک باید برای شفاش دعا کنی همه رو دیوانه کرده 

با گوشی شوهرش واسه خودش پست میزاره کیک میگیره خودش خودشو سورپرایز میکنه و....

خدایی خیلی سمه نه؟ ی حدی اهل خودنماییه ک باید برای شفاش دعا کنی همه رو دیوانه کرده  با گوشی ش ...

واقعا؟؟؟؟؟؟ اون زیادی غرق اینستا شده... 

واقعا؟؟؟؟؟؟ اون زیادی غرق اینستا شده... 

خیلییییی 

انگار قبل ازدواجش هویت نداشته ک سر و ته پیجش از اول ازدواجشه و شوهرش 

من پیج کاری دارم متاسفانه نمیتونم نرم اینستا اینم خب ب پیجش سر نزنی داستان میشه فکر میکنه حسودی😐

میتونی پیجشو آنفالو کنی هر کس اختیار پیجشو داره 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بگو پستای بعدی جبران میکنیم😆

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "