منم بیخوابی زده به سرم، یکمم دل درد دارم بلند شدم چایی نبات خوردم
تو هم بزن تو سرش....
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
ببخشیدا ولی عجب آدمی هستی با مرد زن دار چیکار میتونی داشته باشی انشالله که هیچ وقت بهت فکر نکنه و بفکر زنش و زندگیش باشه
امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
ببخشیدا ولی عجب آدمی هستی با مرد زن دار چیکار میتونی داشته باشی انشالله که هیچ وقت بهت فکر نکنه و بف ...
ی کلام ننه عروس
هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
واااای من فقط از یک و نیم تا چهارونیم خوابیدم جرررررر
برو باباااااا من ی ثانیم نخوابیدم تازه الان باید جلو خانواده وانمود کنم خواب بودم 🤣🤣 چشامم داغان به خاطر عفونت قرمز بود حالا به خاطر خوابم قرمز بشه دیگه کلا🥲🥲🥲
جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو می شود به مرور......