2789
عنوان

خودم گم کردم

228 بازدید | 15 پست

خودم رو.. خدام رو.. اعتقاداتم.. هدفهام

یه حس تهی بودن و غم دارم

دنیا اینقد با احساساتم بازی کرد که همه رو ازم گرفت

خودم دیگه نمیشناسم 

دیگه کسی وجود نداره که دوستش داشته باشم.. دیگه هدفی ندارم که براش بجنگم

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی

به مو میرسه پاره هم میشه اما مجبوری گره بزنی ادامه بدی 

زندگی سخته زندگی مامانمون نیست که حتی وقتی با هم قهریم واسه شام صدامون کنه زندگی میزاره تا از گشنگی بمیری 

منم خیلی شرایط بدیم اما ما هم دوباره بلند میشیم و زندگیمونو میسازیم حتی بهتر از اونایی که از موقع تولدشون خوشبخت بودن حتی خوشبخت تر از اونا 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاخره یه روزی جایی خودمونو پیدا می کنیم شاید اونی بشیم که همیشه دوست داشتیم باشیم شاید حتی بهتر از ...

کاش یه چیزی تو زندگیم معنی بده

به مو میرسه پاره هم میشه اما مجبوری گره بزنی ادامه بدی  زندگی سخته زندگی مامانمون نیست که حتی ...

خیلی ساله اینطورم.. از اونم ادم احساساتی نبودم.. ولی الان حس میکنم دیگه زنده نیستم

کاش یه چیزی تو زندگیم معنی بده

تو زندگیه منم الان هیچ چیزی معنایی نداره 

اگه معنایی بده معنای غم و حسرت و شکست 

میفهمم چی میگی 

اینقدر پوچ که هیچ دلخوشی نداری هیچ دلگرمی نداری 

فقط داری غذا میخوری میخوابی

میفهمم 

اما اینم میگذره 

اگه قول بدی که بلند بشی 

چون زندگی همینه چون زندگیه بهشت نیست 

به مو میرسه پاره هم میشه اما مجبوری گره بزنی ادامه بدی  زندگی سخته زندگی مامانمون نیست که حتی ...

حرفات و باید طلا گرف خیلی درست بود

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

بلاخره یه روزی جایی خودمونو پیدا می کنیم شاید اونی بشیم که همیشه دوست داشتیم باشیم شاید حتی بهتر از ...

خدا کنه

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

حرفات و باید طلا گرف خیلی درست بود

قربونت یه چیز دیگه هم به شما بگم میخوای قاب کن بزار بالا سرت میخوای هر روز چیزای خوب برا خودت بنویس 

زندگی مارو افکار ما و رفتار ما میسازه وقتی به لیمو ترش فکر می کنی فورا دهنت بزاق ترشح می کنه ببین این افکار منفی که سال ها و روزها با خودمون داریم حمل می کنیم چه بلایی سر روحمون میاره 

ببین چقدر سخت تر از همیشه خوشحال می شیم 

تاوانش کمتر خندیدنه کمتر شاد بودنه پوچیه 

قربونت یه چیز دیگه هم به شما بگم میخوای قاب کن بزار بالا سرت میخوای هر روز چیزای خوب برا خودت بنویس& ...

و من واقعا سرگذشت بدی داشتم و هر روز تمامشو مرور میکنم و کابوس میبینم