2777
2789
عنوان

اتاق دوم

234 بازدید | 16 پست

سلام تازه عروسم دوتا اتاق دارم یکی که اتاق خواب هستش اونیکی هم یه اتاق کوجیک هستش وپنجره داره نمیدونم چجوری پرش کنم اسده ای برای اتاق دوم که بلاتکلیف مونده ندارین؟!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اتاق مهمان

توش گل و گیاه بزار

کتابخونه بزار

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
اینجا نمیتونم بگم

لعنت به ذهن منحرف😁

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

کتابخونه

اتو پرس

میز چرخ خیاطی

جاروبرقی 

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

😁😁

لامپ قرمز خوبه نه؟😅

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
خوشم میاد میفهمی چی تو ذهنمه😆

جانمازم کو دم صبحی 🤣🤣

نشیمنه که باید ساده و راحت باشه پرده فرش ساعت شیک چه ایستاده چه دیواری ...یه میز دکوراتیو که حالا روش وسایل تزئینی گلدون کتاب اینا بزاری مبل ..تابلو چند تیکه لوستر شیک ...

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز