2777
2789
عنوان

ی سوال

254 بازدید | 44 پست

اینایی که باربرن (یعنی موقعه اسباب کشی وسیله جا ب جا میکنن)) این وسیله ها ب این سنگینی رو میزارن رو کتف و کولشون اینهمه پله میرن و میان واقعا برای پولی ک وقتی تقسیم کنن اصلا ارزش نداره...اگه بخوان با نامزدشون برن کافه یا رستوران پول ی غذا فقط میشه 

بعد گردنشون کمرشون 

اکثرا هم جوان هستن 

بعد اینکه سوالم اینه این افراد این شغل اصلیشونه؟؟؟؟ 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این‌قدر زندگی و همه چی سخت شده که از هر راهی که بشه و حلال باشه فقط باید پول درآورد متاسفانه...

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)

اگه کار درست درمون با حقوق خوب داشتن نمیومدن اینکارو انجام بدن

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

خب معلوم نیست شاید موقتیه ...شایدم تنها راه چاره

بعضی وقتا دلم برای پسرا به درد میاد دست های اینها بوی نون‌حلال میده بخدا بوی زحمت مرد واقعین 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
این‌قدر زندگی و همه چی سخت شده که از هر راهی که بشه و حلال باشه فقط باید پول درآورد متاسفانه...

بنده خدا گردنش کبود شده بود صاف نمیشد از بس وسیله هارو میذاشت رو کتفش  اینهمه پله رو بالا پایین رفت خیلی هم ادم حسابی بود باشخصیت بود اخر سر هم رفت دستی ب سر وروش کشی با ی شونه کوچیک ک تو جیبش بود موهاشو مرتب کرد و خدافظی کرد و رفت خیلی باحال بود😂😁

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

خب عزیزم معلومه که جوونن

من برای یخچال فریزرم همسرم با وجود اینکه یخچال فریزر چرخ داشت نمیتونست هلش بده و یکم تکونش بده اما یه پسره ۱۷ ساله گذاشت رو کولش و دوتا طبقه برد بالا

بنده خدا گردنش کبود شده بود صاف نمیشد از بس وسیله هارو میذاشت رو کتفش  اینهمه پله رو بالا پایین ...

بنده خدا... امیدوارم همه یه شغل خوب داشته باشن

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
بعضی وقتا دلم برای پسرا به درد میاد دست های اینها بوی نون‌حلال میده بخدا بوی زحمت مرد واقعین 

البته همشون نه 

ولی خداییش اینا جوان بودن خیلی و فوق العاده با شخصیت 

ما قبلا باربر داشتیم خیلیاشون پررو و بی ادب بودن ولی چند سری دیدم جوان های خیلی درست حسابی واقعا پولی هم ک میگیرن ناچیزه و ارزشی نداره 

بنده خدا... امیدوارم همه یه شغل خوب داشته باشن

آمین

چی بلند کرد براتون؟ چقدر گرفت؟

اسباب کشی داشتیم 

خب عزیزم معلومه که جوونن من برای یخچال فریزرم همسرم با وجود اینکه یخچال فریزر چرخ داشت نمیتونست هلش ...

الهی 😢😭اخه ی پیرمرد هم بود باهاشون اون زیاد کار نمیکرد بیشتر وسایلو میچید تو ماشین