2777
2789
عنوان

یکی تهدیدم میکنه

2243 بازدید | 69 پست

یکی هی مزاحمم میشه هی تهدیدم میکنه هرکار کردم نشد از دستش خلاص بشم من چهار سال پیش با این آدم بهم زدم الان بعد ۴ سال برگشته داره اذیت میکنه تهدیدم میکنه مزاحمم میشه شماره مادرمو داره از اونجا مسدود کردم ولی از شماره های دیگ زنگ میزنه دیگه خسته شدم هرکار بگید کردم به پلیس فتا زنگ زدم هم کاری نکرد برام آخه من چیکار کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا یکی بهم راه حل بده ازم عکس داره اگه اون عکسارو یه جوری برا مادرم بفرسته بدبخت میشم توروخدا بگید چیکار کنم مشکل من مادرم نیس مشکل من اینه ک بیشتر وقتا گوشی مادرم دست پدرمه و ممکنه این آشغال زنگ بزنه و یهو بابام برداره یا عکسامو بفرسته و بابام ببینه دیگه خسته شدم حالم ازش بهم میخوره الهی ک بمیره همیشه دعا میکنم ی جوری خبرش برسه ک مرده توروخدا بگید چیکار کنم خواب ندارم من همش چشمم به گوشی مادرمه ک نکنه زنگ بزنه توروخدا بگید چیکار کنم پلیس فتا زنگ زدم بازم نشد کاری بکنن برام خسته شدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭تو سن ۱۵ ۱۴ سالگی یه غلطی کردم ک ای کاش میمردم اون روز ای کاش

بازم پیگری برو کلانتری

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آروم باش مجازیه حضوریه چطوریه؟ توی یه شهرین یانه 

نه مجازیه منم ۴ سال پیش با این حیوون مجازی آشنا شدم ک ای کاش نمی‌شدم ای کاش میمردم اون روز این اتفاق نمیوفتاد

مامانت خبر داره؟

خط خودتو که بسوزون یه خط دیگه بخر 

اگر مامانت خبر داره که چه بهتر خط اونو هم بسوزون

ولی اگر خبرنداره یه بهونه ای چیزی جور کن بگو باید خطتو بسوزونی دوتا خط جدید بخرید و خیال خودتو راحت کن

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!